Antena Căutare

”Foaie verde, foi de viță, io-s Floricica a lu' Ghiță! Îs la cură de slăbit, numa' bună de iubit!” Mamă și fiică, față în față cu Scărlătescu: ”O iei de nevastă?”

Dar pe cine avem noi aici? Câteva doamne îmbrăcate cu niște costume populare românești superbe au poposit în culisele emisiunii ”Chefi la cuțite”, gata, gata să ia cu asalt bancurile de lucru. 

Dar pe cine avem noi aici? Câteva doamne îmbrăcate cu niște costume populare românești superbe au poposit în culisele emisiunii ”Chefi la cuțite”, gata, gata să ia cu asalt bancurile de lucru.

Căci se pricep nevoie mare să gătească, o fac de-o viață și n-au nicio îndoială că gustul mâncărurilor lor este unul delicios. În plus, una dintre doamne, venită la concurs cu fiica sa, are o mare dorință, să-i dea fata lui Scălătescu. De nevastă, da!!!

”Mândre-s someșencele”, așa au așteptat doamnele noastre să intre farfuriile preparate de ele: cântând cu patos.

Au gătit balmoș cu urdă! ”Mâncare de-asta n-ați văzut, numai în Bistrița-Năsăud”, continuă rimele. Chefii par cuceriți, mai ales că au primit în dar și câte un cloș.

”Sărumâna pentru masă, doamnelor, a fost un deliciu cu adevărat”, au conchis chefii, care au votat în unanimitate.

De ce fac toți concurenții de la ”Chefi la cuțite” patru farfurii pentru degustare? Nimeni nu s-a gândit, vreodată, la a... PREMIERĂ la ”Chefi la cuțite”: jurații au găsit sub cloșuri ”Șaorma integrală”! Katherina e elvețiancă, dar stă de opt a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x