Antena Căutare

Galbenii, trași în jos de Antoanela. Cătălin Scărlătescu, lăsat mut de blonda din echipa lui: "Nu vreau să spun nimic, dar când nu cunoști ingredientele în bucătărie..."

După ce a pierdut un bucătar în ediția de aseară, Cătălin Scărlătescu resimte presiunea acestei etape din concurs și este nemulțumit de anumiți concurenți din echipa lui.

După ce a pierdut un bucătar în ediția de aseară, Cătălin Scărlătescu resimte presiunea acestei etape din concurs și este nemulțumit de anumiți concurenți din echipa lui.

De această dată, Antoanela este luată în vizor de chef. Blonda l-a enervat la culme, după ce a avut probleme in a recunoaște un ingredient din bucătărie:

"Nu vreau să spun nimic, dar când nu cunoști ingredientele în bucătărie...Poate că nu m-am exprimat eu în engleză".

"Am zis că e ceva incredibil!". Provocare care i-a speriat pe chefi! Ce preparate vor avea de gătit concurenții pentru cei din lumea circului: "Nu cred așa ceva! Vai de capul meu"

Adevărata luptă abia acum începe! Chef Dumitrescu, dezamăgit de alianța strategică dintre Bontea și Scărlătescu: "S... Amedeo, dat afară din bucătărie! Chef Scărlătescu nu a mai rezistat și a izbucnit: "Du-te, bă, de aici, lasă-ne în ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x