Chefi la cutite

LUNI ȘI MARȚI, ORA 20:00

Gata, știm cine va câștiga sezonul 5 "Chefi la cuțite". În platou a venit un astrolog și le-a citit chefilor în stele: "V-am spus că eu o să câștig!"

 

Chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu s-au prezentat la datorie cu un nou sezon, care se anunță încă de la început de-a dreptul spectaculos. Preparate inedite, apariții surpriză, dar și concurenți cu meserii interesante își fac apariția în fața trioului imbatabil de jurați.

Nicole Drăgoi e astrolog. Moment numai bun de explorat capacitățile doamnei de a citi în stele. Prepară un desert, prăjitură brownie cu înghețată, pe care chefii par să-l savureze cu o singură dilemă: e negresă sau e brownie? Există o diferență, susține chef Bontea.

"Băi Scărlătescule, n-ai avut jucării când erai mic. Ai trecut de la mormoloci la umbreluțe", se amuză Sorin.

Totul se schimbă atunci când concurenta intră în platou. Vine chiar cu o astrogramă pentru fiecare jurat și, inevitabil, primește întrebarea: "Cine va câștiga sezonul 5?".


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite sezonul 6 se văd exclusiv pe AntenaPlay // smartTV smartphone, tabletă sau computer >>> Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>


 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE