Antena Căutare

„Găteam pentru cerșetori, iar ei plângeau fiindcă nu mai mâncaseră de mult ceva așa bun”! Vasile, sufletul de aur de la „Chefi la cuțite”!

Următorul concurent este Puiu Gabriel Vasile, are 32 de ani, vine din Constanța și este obișnuit cu bucătăria încă de la vârsta de 16 ani. N-a fost ușor, căci tătal său l-a vrut într-un șantier naval.

Următorul concurent este Puiu Gabriel Vasile, are 32 de ani, vine din Constanța și este obișnuit cu bucătăria încă de la vârsta de 16 ani. N-a fost ușor, căci tătal său l-a vrut într-un șantier naval.

Emoționat, concurentul a povestit despre modul în care tatăl său l-a învățat să aducă bani în casă și să fie responsabil.

A venit la emisiune cu o rețetă tailandeză de scoici cu sos de lapte de cocos. Sigur pe forțele sale, acesta și-a dat silința să demonstreze că are talent în bucătărie.

Dar oare care va fi deznodământul?

„Nu pot să cred așa ceva”, a fost reacția chefilor atunci când au văzut că vor degusta scoici.

„Eu mă iau după Cătălin. Că el e maestru la așa ceva”

„Orice om, indiferent de statutul lui social, trebuie să mănânce la fel de bine. Am lucrat inclusiv în Anglia, unde am gătit pentru oameni săraci. Atunci am învățat că oamenii, indiferent de statutul lor social, ar trebui să mănânce la fel de bine. Deși primeam alimente aproape expirate, eu am decis să gătesc celor săraci mâncare proaspătă.

O doamnă de acolo a început să plângă, spunând că n-a mai mâncat ceva așa bun de șapte ani. Bucuria mea era când cerșetorii de pe stradă mă salutau, fiindcă mă apreciau”

Chefii au decis că Puiu merită un loc în concurs, iar concurentul a zâmbit și a început să plângă de fericire.

„Romana pentru io este foarte greo”! Mehrana este iranianca ce i-a cucerit pe cei trei chefi cu arome orientale!... Soacra și nora, confruntare de zile mari! Cele două au venit la „Chefi la cuțite” ca să lupte pentru același lucru!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x