Chefi la cutite

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Gătește de la 12 ani și spune că "meseria l-a ales pe el". Și chef Bontea. Liviu Morărescu e VERDE bucătar

 
+2 click pentru
galerie

Fie că sunt bucătari experimentați, amatori, sau dornici să își testeze limitele în tensiunea unei competiții culinare profesioniste, cei 18 candidați la marele titlu al sezonului 5 Chefi la cuțite au în spate adevărate povești de viață.

Echipa verde este caracterizată de o energie pozitivă debordantă, iar chef Sorin Bontea este convins că alături de ei poate câștiga marele titlu al sezonului 5 „Chefi la cuțite”.

Liviu Morărescu este unul dintre concurenții aleși de chef Bontea pentru a face parte din echipa verde. Are 33 de ani și este bucătar în Roman.

Liviu mărturisește că “meseria de bucătar nu a ales-o, ci ea l-a ales”, motiv pentru care s-a înscris la “Chefi la cuțite” dornic să își continue povestea sa gastronomică și să își etaleze calitățile la bancul de lucru. Este chef bucătar de 12 ani și a lucrat în multe țări, printre care Anglia, Italia, sau chiar Japonia.

Încă de la început și-a dorit să facă parte din echipa lui Sorin Bontea, pe care îl consideră un profesionist cu o personalitate enigmatică. Motto-ul său este ,,totul sau nimic”, tocmai de aceea este extrem de determinat să adjudece marele titlu al sezonului de poveste „Chefi la cuțite”.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Urmăreşte ediţiile integrale oricând, pe AntenaPlay. Dacă nu eşti în faţa televizorului, poţi urmări Chefi la cutite LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe