Antena Căutare

Gianny Bănuță a avut o viață cu gust amar! Mama câștigătorului ”Chefi la cuțite” i-a trasmis un prim mesaj, după ce l-a văzut la tv: ”Să-și ceară ea iertare de la Dumnezeu!”

Gianny a câștigat cel de-al treilea sezon ”Chefi la cuțite” și este fericitul posesor al trofeului, dar și al unui premiu de 30.000 de euro. Bucuria a fost uriașa pentru echipa mov, iar trofeul este pentru Gianny o încununare a muncii sale de-o viață. O viața care nu a fost tocmai roz. 

Gianny a câștigat cel de-al treilea sezon ”Chefi la cuțite” și este fericitul posesor al trofeului, dar și al unui premiu de 30.000 de euro. Bucuria a fost uriașa pentru echipa mov, iar trofeul este pentru Gianny o încununare a muncii sale de-o viață. O viața care nu a fost tocmai roz.

Mama lui nu l-a vrut și, adesea, îl dădea afară din casă. ”Uneori mă dădea afară când spuneam că mi-e foame. Am dormit multe nopți sub cerul liber, pe scaunele de la stadion, chiar acolo sub tabela de marcaj”, povestea concurentul atunci când a venit la preselecții. Dorința de a arăta că are talent în bucătărie l-a făcut să vină de două ori la ”Chefi la cuțite”.

Bucătăria este pentru el refugiu, dar și spațiul care l-a ajutat să nu o ia pe căi greșite atunci când s-a văzut abandonat. Gianny a venit în platoul lui Mihai Morar, la Răi da' buni și a povestit ce i-a spus mama sa, după ce l-a văzut la televizor.

”Nu m-a sunat. Am primit un mic mesaj, că au apărut la televizor tot felul de vorbe și că nu sunt adevărate și să-mi cer iertare de la Dumnezeu. I-am zis să-și ceară ea iertare de la Dumnezeu, nu eu. Pentru mine mama mea a fost mătușa mea, bunica mea, dar nu ea. Eu am iertat-o, nu-i port pică”, a mărturisit Gianny la Antena Stars.

Gianny Bănuţă, elevul lui Cătălin Scărlătescu și marele câștigător ”Chefi la cuțite”: ”Farfuria câştigătoare o voi pune ... Un vis împlinit! Gianny Bănuță, câștigătorul ”Chefi la cuțite”: "Am învățat să gătesc de foame"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x