Chefi la cutite

LUNI, MARȚI | ora 20.00

Giany Bănuță, câștigătorul "Chefi la cuțite", și soția lui, întrecere în bucătărie, în platoul Răi da' buni

 

Giany Bănuță, câștigătorul "Chefi la cuțite", a venit cu soția în platoul Răi da' buni. Cei doi îndrăgostiți pregătesc împreună rețetă cu scoici.

Chef Gianny Bănuță, câștigătorul "Chefi la cuțite", a povestit cum a întâlnit-o pe soția sa. Bucătarul se deconectează de toate greutățile de la serviciu când ajunge în brațele soției. Îi leagă o poveste de dragoste pe cât de puternică, pe atât de plină de adrenalină. În plus, cei doi au gătit împreună.

CITEȘTE ȘI: Gianny Bănuță, câștigătorul trofeului Chefi la Cuţite, un exemplu pentru cei care nu mai văd nicio scăpare, când se află la greu: ”Mămăița mea m-a salvat!”

Pentru Iulian Bănuţă, zis Gianny, nu premiul a fost cel mai important, ci drumul lui până acolo. Asta pentru că are o poveste impresionantă, una în care dragostea ocupă un loc special. Cum era și previzibil, soția lui nu l-a cucerit cu mâncare, căci la gătit expertul era și este el, Gianny.

Soția lui l-a apreciat de la început, mai ales pentru felul lui de a fi „natural” și extrem de sincer. În plus, este și ea foarte bună la gătit, mai ales atunci când face ciorbă de pui sau de miel și un piure.

CITEȘTE ȘI: Sfaturi de la Gianny Bănuță, câștigătorul marelui premiu Chefi la cuțite, pentru copii părăsiți de părinți: "O să fie foarte greu, dar o să reușesc"

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Urmăreşte ediţiile integrale oricând, pe AntenaPlay. Dacă nu eşti în faţa televizorului, poţi urmări Chefi la cutite LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe