Antena Căutare

Gina Felea și-a făcut apariția în bucătăria „Chefi la cuțite”! Actrița Anca Dinicu a pregătit o surpriză chefilor

O surpriză de proporții din ediția 20 din seoznul 8 „Chefi la cuțite” a fost atunci când în platoul îndrăgitului show culinar și-a făcut apariția actrița Anca Dinicu, pe care mulți o știu pentru modul savuros în care a interpretat personajul Gina Felea.

Gina Felea și-a făcut apariția în bucătăria „Chefi la cuțite”! Actrița Anca Dinicu a pregătit o surpriză chefilor Galerie
Anca Dinicu interpretând personajul Gina Felea, la „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Pe Anca Dinicu publicul o știe din serialul „Băieți de oraș” de la Antena 1, acolo unde actrița a interpretat-o pe Gina Felea și a jucat alături de Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin.

La emisiunea „Chefi la cuțite” am aflat detalii despre trecutul său, dar și despre unul dintre proiectele sale recente. Anca Dinicu a primit un rol într-o producție a celor de la Netflix și a filmat în Spania.

Gina Felea a venit la emisiunea Chefi la cuțite de la Antena 1

Acum, aceasta a decis să vină în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, tot în rolul Ginei Felea, totul pentru a face o surpriză de zile mari celor trei jurați, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

citește și: Jurații au râs cu lacrimi când a apărut Gina Felea în platoul „Chefi la cuțite”! „Nu te aud, Scărlă”

„Gina Felea este o doamnă care are un nightclub în Torino și care și-a făcut reclama pe internet, pentru a convinge tinere să vină să lucreze la ea. Personajul pe care eu îl interptez e inspirat din Gina Felea reală, dar am făcut o parodie”, a explicat Anca Dinicu despre personajul pe care îl interpretează și cu care a cucerit mii de fani.

citește și: Gina Felea i-a lăsat mască pe jurații „Chefi la cuțite” cu rețeta aleasă! „E Scufița Roșie de la Vama Veche”

Intrată extrem de bine în pielea personajului său, Anca Dinicu ne-a arătat ce spectacol poate să facă Gina Felea nu doar la nightclub în Torino, ci și în bucătăria emisiunii „Chefi la cuțite”.

Nici nu bine s-a apucat de treabă că a și obosit, iar show-ul a fost de senzație, „condimentat” cu fraze pline de umor. Rămâne de văzut și cât de bine s-a descurcat personajul la gătit!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Ce trebuie să gătească chefii pentru amuleta 20 de la „Chefi la cuțite”! „Nu e cum cred oamenii”... Surpriză la „Chefi la cuțite”! Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au încercat să „fure” de la Florin Dumitrescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x