Antena Căutare

Gina Pistol, blonda supremă a showbizului! Până să ajungă celebră, prezentatoarea ”Chefi la cuțite” a lucrat ca vânzătoare!

Gina Pistol este, fără doar şi poate, blonda supremă a showbiz-ului. Dintr-o fată modestă de provincie, s-a transformat într-o divă de oraş care a frânt inimile multor crai de Dorobanţi. Dar nu fără eforturi!

Gina Pistol este, fără doar şi poate, blonda supremă a showbiz-ului. Dintr-o fată modestă de provincie, s-a transformat într-o divă de oraş care a frânt inimile multor crai de Dorobanţi. Dar nu fără eforturi!

A fost odată ca niciodată o fată blondă cu ochii albaştri. Cu liceul terminat şi încrezătoare ca va reuşi în viaţă, Gina şi-a făcut bagajele şi a venit în Capitală. În căutarea unui loc de muncă, vedeta s-a angajat ca vânzătoare într-un magazin. Iar masculii care o vedeau pe blonda cu chip angelic la tejghea rămâneau vrăjiţi pe loc. Gina însă şi-a făcut drum în showbiz.

Atunci când a intrat în lumea showbiz-ului, Gina nu avea forme de model. Ba chiar a avut perioade în care kilogramele în plus îi dădeau mari bătăi de cap. Însă chiar şi aşa, frumuseţea vedetei a rămas intactă. Şi tot frumuseţea i-a adus Ginei propunerea de a fotografia în celebra revistă cu iepuraşi şi mai târziu a "împins-o" şi spre micul ecran.

De-a lungul timpului, Gina Pistol a avut şi câteva relaţii controversate. Vreme de mai bine de şase ani, vedeta a fost iubita unui afacerist de origine libaneză. Blondina spera să ajungă la altar cu el însă. n-a fost să fie! Se pare că părinţii bărbatului nu vedeau cu ochi buni căsătoria fiului lor cu o. româncă. De altfel, Gina a stat la braţul multor bărbaţi celebri. Printre ei se numără Codin Maticiuc, Marius Turcu şi Ciprian Marica.

Gina Pistol a continuat transformarea. Ea şi-a schimbat total stilul de viaţă şi s-a apucat serios de sală. Abdomenul pufos a fost înlocuit cu pătrăţele, iar kilogramele în plus sunt deja istorie. Gina Pistol este precum vinul, cu cât înaintează în vârstă, cu atât este mai frumoasă, mai cool şi mai sexy.

Chef Cătălin Scărlătescu: "Pentru următoarele 365 de zile mi-am pus în cap niște copii!"... Chef Cătălin Scărlătescu și-a șocat fanii cu o apariție de senzație! „Cică sunt nebun...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x