Chefi la cutite

PREMIERA SEZONULUI 6: 29, 30 octombrie!

Gina Pistol, dezvăluiri fără perdea despre frumusețe și carieră: „Primii mei bani câştigaţi îi aduceam acasă. Primul meu job a fost de operator Xerox în Bucureşti”

 

Gina Pistol, prezentatoare de la „Chefi la cuțite”, arată extraordinar la cei 37 de ani!  Şi, totuşi, care sunt secretele ei? Reporterii de la csid.ro au stat de vorba cu vedeta Antenei 1 și au aflat care sunt alimentele pe care le-a exclus din alimentaţie, care este ritualul pe care l-a adoptat la sală, cum îşi îngrijeşte tenul, cum îi place să aibă părul, dacă are regrete. 

Gina a povestit de perioada în care s-a îngrășat cinci kilograme din cauza unui tratament medical. „Am încercat să mănânc mai puţin, regulat, să nu mă abat de la programul meu”, a povestit diva despre revenirea la formele inițiale.

Totodată, Gina a recunoscut că talia subțire cu efort se ține, că face sală de trei ori pe săptămână şi respectă rutina de exerciţii pe care o are în ziua respectivă, dar în acelaşi timp e conştientă şi de faptul că alimentaţia este foarte importantă. Pentru păr, vedeta a povestit că e fidelă aceluiași salon.

„Mie nu mi-au plăcut niciodată coafurile perfecte, fixate, fug de ele ca necuratul de tămâie. Îmi place să am părul ca după o noapte de dragoste sau o după amiază pe plajă, genul ăla cât mai natural, dar neapărat curat. Însă îmi place să îmi aranjez părul şi singură,  nu petrec foarte mult timp în faţa oglinzii”, a spus Gina Pistol, prezentatoare de la „Chefi la cuțite”,.

Gina a mai dezvăluit că e o fire responsabilă și că a muncit prima dată la un Xerox.

„Primii mei bani câştigaţi îi aduceam acasă şi asta am făcut şi cu următoarele mele salarii. Primul meu job a fost de operator Xerox în Bucureşti”, a povestit Gina.

 

 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Urmăreşte ediţiile integrale oricând, pe AntenaPlay. Dacă nu eşti în faţa televizorului, poţi urmări Chefi la cutite LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe