Antena Căutare

Gustul succesului! „Chefi la cuțite”, din nou lider de piață și cu ediția de marți

A patra ediție „Chefi la cuțite” din noul sezon, difuzată marți, 19 septembrie, a fost din nou prima alegere a telespectatorilor români, astfel că emisiunea a fost lider de piață la nivelul publicului din mediul comercial. 13 puncte de rating și 34.7 % cotă de piață obținea emisiunea, pe publicul targetat, în minutul de maximă audiență de la 21:20.

A patra ediție „Chefi la cuțite” din noul sezon, difuzată marți, 19 septembrie, a fost din nou prima alegere a telespectatorilor români, astfel că emisiunea a fost lider de piață la nivelul publicului din mediul comercial. 13 puncte de rating și 34.7 % cotă de piață obținea emisiunea, pe publicul targetat, în minutul de maximă audiență de la 21:20.

În intervalul orar în care a fost difuzat show-ul, 20.00-23.02, cea mai iubită emisiune culinară a fost lider de piață la nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, conducând seara de marți cu o medie de 8,9 puncte de rating și 25,8 % cotă de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 8.6 puncte de rating și 25 procente din cota de piață. Aproximativ 1,7 milioane de români au fost cu ochii pe „Chefi la cuțite” în minutul de aur de la 21.20.

A doua seară de jurizare pe nevăzute s-a dovedit a fi de-a dreptul explozivă! Printre rememorări ale foștilor concurenți și farfurii spectaculoase, chef Scărlătescu a fost nevoit să reziste complimentelor unei starlete Playboy, în timp ce colegii lui au profitat la maximum de titulatura de burlac râvnit pentru a-l tachina.

Chef Henrik Sebok, invitatul special al ediției de aseară a făcut deliciul chefilor la propriu, cu o farfurie demnă de a fi inscrisă în meniul restaurantelor cu stele Michelin. Totuși, nici concurenții nu s-au lăsat mai prejos. Cristian Bucur este unul dintre cei care a surprins cu un preparat neașteptat din bucătăria tradițională etiopiană- mimita beef și a reușit să obțină aprecieri pentru savoare și platingul spectaculos. Nici Iulian Plăcintă nu a fost sub așteptări, căci cotletul de berbecuț cu cartofi dauphinoise și esalota gratinată a obținut cuțitele mult râvnite. O altă surpriză a fost un concurent indian din Cluj, ce a pregătit un preparat asiatic, dimsum cu buruieni de mare, ce i-a asigurat un loc în următoarea etapă a concursului.

Și poveștile de viață ale concurenților din ediția de marți au fost unele cât se poate de interesante și emoționante. Andrei, un bucătar amator cu un trecut dificil, a mărturisit cum pasiunea culinară i-a schimbat viața după ce a ieșit din penitenciar: ,,a fost o lecție de viață și nu regret, iar cursul de bucătărie m-a ajutat enorm”.

Concurenții au avut parte de trăiri care aproape au dat în clocot, căci etapa jurizărilor pe nevăzute mărește suspansul și tensiunea. Deși chefii nu au găsit-o în spatele ușilor nici pe ,,doamna de la Primărie de la cadastru” și nici pe ,,vecinul bulgar venit în emisiune cu murături”, Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au avut ocazia să întâlnească în ediția de aseară oameni talentați, care merită să fie incluși în strategiile viitoare. Ce candidați vor trece prin aceleași emoții când farfuria va rula pe banda misterelor, care sunt reacțiile savuroase ale chefilor și câte cuțite mai au aceștia de împărțit, vedem săptămâna viitoare, luni și marți de la 20:00, în alte două ediții spectaculoase ,,Chefi la cuțite”!

Sursa: Kantar Media

Copyright: ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban și National

Perioada 19 septembrie 2017

Cei trei chefi şi-au schimbat meseria! S-au transformat în vameşi! "STOP! Ce aveţi în maşină, mă?"... E clar, Scărlătescu rămâne preferatul concurentelor! ”Zeii bucătăriei” au avut de jurizat cele mai originale farfurii...
Ora ideală de culcare pentru fiecare zodie. Multe dintre alegerile pe care le faci se bazează pe astrologie
Atunci când stabilești ora ideală de culcare pe baza astrologiei e importat să ții cont de...
Horoscopul zilei de 11 iunie 2023. Gemenii pot fi urmăriți de grijile de la serviciu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 11 iunie 2023 spune că Gemenii vor fi nevoiți să depună mari eforturi...
Ultimele știri
x