Antena Căutare

Ioana visează să aibă un Cooking Van și să bucure oamenii de pretutindeni cu bucatele ei. Din păcate, pe chefi nu i-a convins

Ioana Limoncu este Account Manager și îi place bucătăria indiană. A ales o rețetă de pui gătit în stil indian.

Ioana Limoncu este Account Manager și îi place bucătăria indiană. A ales o rețetă de pui gătit în stil indian.

Era logodită cu altcineva, iar cu o lună înainte de nuntă a anulat totul și l-a ales pe Marian cu care urmează să se căsătorească după o relație de 5 ani. Visul ei este să aibă un cooking van și să poată să parcheze unde îi place și să gătească pentru oameni.

Să ia cuțitul ar însemna să i se îndeplinească un vis.

”Îmi place de Bontea că este impasibil, dar preferatul meu este Scărlătescu pentru că este un dur la exterior, dar îl simt sensibil la interior. Florin este nebun. Poate prea nebun pentru mine, dar m-aș bucura să fiu în echipa oricăruia dintre ei”, a spus Ioana înainte de jurizare.

”O doamnă care gătește într-un restaurant indian undeva în provincie”, ”Un corporatist, un directoraș care a fost în vacanță în Maldive și a făcut escală în Sri Lanka și a mâncat acolo ceva” sunt părerile chefilor despre cel care a pregătit această farfurie.

Chef Scărlătescu nu i-a dat cuțitul lui pentru că a considerat că nu a terminat farfuria. Nici pe chef Florin nu l-a convins. Chef Bontea considera ca ”floricica nu e de aici” și nici el nu-i dă cuțitul.

Vezi aici rețeta

Daniel i-a lăsat pe chefi cu gura căscată! Cum arată farfuria pe care ei o consideră ”foarte 2016”... De la 8 ani își îngrijește mama și a fost nevoit să învețe să gătească: ”Mama este ca o icoană sfântă pentru mine”. Miha...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x