Imagini de colecție cu Chef Sorin Bontea. Cum arăta atunci când lucra pe vasul de croazieră

În cadrul emisiunii Chefi la cuțite, chef Sorin Bontea a surprins telespectatorii cu câteva iamgini de colecție din perioada în care lucra pe vasul de croazieră.

În cadrul emisiunii Chefi la cuțite, chef Sorin Bontea a surprins telespectatorii cu câteva iamgini de colecție din perioada în care lucra pe vasul de croazieră

Instagram

Chef Sorin Bontea bucură inimile a mii de telespectatori cu aparițiile sale remarcabile din cadrul emisiunii Chefi la cuțite. Acesta surprinde de fiecare dată cu preparatele sale savuroase, dar și cu simțul umorului.

Juratul show-ului culinar a devenit rapid cunoscut și se numără printre cei mai apreciați bucătari de la noi din țară. Deși apare foarte des pe micile ecrane ale publicului, Chef Sorin Bontea nu a dezvăluit niciodată imagini din perioada în care lucra pe vasul de croazieră, până în ediția din 5 aprilie 2021, când a avut parte de o mare surpriză, chiar pe platoul de filmare.

Viorica Manga, fostă colegă a lui Chef Sorin Bontea, a venit în sezonul 9 Chefi la cuțite pentru a surprinde cu preparatul său, dar și pentru a-l vedea pe fostul său coleg. Cei doi au lucrat împreună pe un vas de croazieră, în urmă cu ani buni, iar aceștia nu au mai păstrat legătura.

Citește și: Chefi la Cuțite, 5 aprilie 2021. Viorica Manga, o fosta cunoștință a lui Chef Sorin Bontea, apariție-surpriză în studio

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că bucătarul chef a lucrat pe un vas de croazieră din anul 1998, unde și-a petrecut 9 ani din viața, însă experiența sa a fost una unică și de neuitat, drept dovadă stau relațiile de prietenie pe care le-a legat cu oamenii minunați pe care i-a întâlnit în această aventură.

Cum arăta Chef Sorin Bontea atunci când lucra pe vasul de croazieră

În cadrul ediției din 5 aprilie 2021, Viorica Manga în vârsta de 46 de ani a depănat o mulțime de amintiri și a dezvăluit câteva informații pe care Chef Sorin Bontea nu le-a povestit niciodată, nici măcar colegilor săi de la jurizare.

"Este un tip extrardinar, un tip foarte serios și foarte glumeț (...) Întotdeauna te ajuta, întotdeauna avea o vorbă bună, niciodată nu se plângea, niciodată nu era nervos. Era strict, asta e altceva. Era un familist convins. Mergea mereu în buzunar cu o fotografie cu fiica lui", a explicat concurenta.

Citește și: Chefi la cuțite, lider de audiență luni seara. Liviu Vârciu şi Nea Mărin, spectacol total în bucătăria Chefi la cuţite

Cu ocazia acestei vizite surpriză, Chef Florin Dumitrescu a aflat cele mai spectaculoase informații despre viața colegului său. Chef Sorin Bontea era numit "chef de cârciumă pe barcă", lucru care i-a uimit pe ceilați jurați.

De asemenea, nu au lipsit nici fotografiile de pe vasul de crozieră, în care câștigătorul sezonului 3 "Asia Express" era îmbrăcat într-o tunică albă. Imaginile i-a lăsat pe telespectatoti cu gura căscată.

Sorin Bontea a dezvăluit suma de bani cu care a rămas după Asia Express

Chef Sorin Bontea și-a adus aminte de vremurile petrecute alături de Răzvan Fodor la Asia Express, în sezonul 9 Chefi la cuțite, unde a avut de gustat un preparat unic, kaiseki cu insecte. Cel care i-a făcut această surpriză a fost chef Cătălin Petrescu, specialist în bucătăria japoneză, care a decis să le ofere celor trei jurați un deliciu bogat în proteine, care conține greieri mari și mici, gândaci, lăcuste și alte insecte.

În urma preparatului pe care l-au gustat cei trei bucătari, chef Sorin Bontea a dezvăluit cu câți bani a mai rămas după aventura vieții sale din Asia Express. Acesta a mărturisit că a făcut jumătate din cei 30.000 de euro cu Răzvan Fodor.

"Nu am luat decât 15.000 de euro, 15.000 de euro i-a luat Fodor.", a spus câștigătorul sezonului 3 "Asia Express".

Ultimele știri