„Gelatina aia mi-a pus frâna de mână, efectiv simțeam cum mi se dublează brațul, îmi crește unul deasupra și mușchi și tot. Mor, mor aici” , povestește Paul Niculescu.
Rahela a fost desemnată de chef Scărlătescu să se ocupe de desert și a primit și un ajutor de bucătar. Aceasta se simte în stare să pregătească două deserturi, nu doar unul.
„Chef Scărlătescu a zis că vrea un desert bun și dacă e timp mai încolo îl facem și pe al doilea. Ce, o oră jumate un desert. Aștia niciunul cofetar și fac ei un desert într-o oră jumătate și nu fac eu două.”
„Am toată încrederea în Alex și Bodi că vor face un desert, ce zic de nota 10, nota 100. Se înțeleg bine, lucrează bine împreună.” , declară chef Sorin Bontea.
Chefi la cuțite. Tema zilei, fine dining din salată și desert cu ciocolată... Chefi la cuțite. Chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea, scandal ca în filmele de Oscar. „O să se bată!”...