Antena Căutare

În edițiile trecute, voia să îl ia de bărbat, acum se teme de Chef Scărlătescu și tremură în fața lui! Angi: „Îmi vine să mă ascund în cămară!”

Angi locuiește în Spania și este o adevărată apariție, iar la „Chefi la cuțite” a reușit să îi cucerească pe cei trei jurați. A îmbrăcat uniforma echipei lui Scărlătescu și de la început a avut două scopuri clare: să ia cuțitul, dar, cel mai important, să se mărite cu cheful.

Angi locuiește în Spania și este o adevărată apariție, iar la „Chefi la cuțite” a reușit să îi cucerească pe cei trei jurați. A îmbrăcat uniforma echipei lui Scărlătescu și de la început a avut două scopuri clare: să ia cuțitul, dar, cel mai important, să se mărite cu cheful.

Până în ACEASTĂ SEARĂ! Tensiunea din bucătărie și dorința fiecărui concurent de a nu fi eliminat și de a ajunge cât mai departe în concurs își vor spune cuvântul.Chef Scărlătescu s-a enervat atât de rău pe echipa lui pentru că a lăsat o oală fără ulei pe aragaz, încât reproșurile au fost dure.

Până și Angi a fost afectată. „Îmi vine să mă ascund în cămară!”

Tensiune...la cuțite și nervi întinși la maximum ! Chef Dumitrescu, rămas aproape singur în bucătărie: „Ce facem aici? V... De ce nu e bine să spălăm peștele înainte de a-l găti! Chef Dumitrescu, foc de mânie, pentru că echipa lui a comis aceas...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x