Antena Căutare

Ultima confruntare între chefi, ultimele eliminări! Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu ascut cuțitele. Urmează semifinala! (LIVE TEXT)

Începe ultima confruntare între chefi! După numeroase probe și dueluri, de unii câștigate, de alții pierdute, săptămâna viitoare concurentii vor fi puși față-n față în semifinală și, mai apoi, în marea finală ”Chefi la cuțite”.

Începe ultima confruntare între chefi! După numeroase probe și dueluri, de unii câștigate, de alții pierdute, săptămâna viitoare concurentii vor fi puși față-n față în semifinală și, mai apoi, în marea finală ”Chefi la cuțite”.

Ediția precedentă a adus multe surprize: chef Bontea a încheiat proba în exclamații de bucurie, pentru că meniul de nuntă propus la confruntare de echipa sa a fost declarat câștigător, în vreme ce pentru chef Scărlătescu orele în bucătărie sunt cu adevărat negre, proba serii terminându-se cu încă o eliminare în echipa sa, după ce Ionela a ieșit din concurs.

Așadar, Gina Pisol anunța tema probei: ”mâncare ca la bunica”.

Însă înainte ca echipele și chefii să se apuce de gătit, aceștia au mai primit o provocare: să meargă la cumpărături.

Iar cei care reușesc să termine de cumpărat primii și să se încadreze în bugetul alocat, va câștiga timp pentru gătit.

Prima echipa care termină este cea argintie, cea care și câștigă cele 15 minute în plus la gătit.

Însă, pentru că echipa lui Scărlătescu a cheltuit cei mai puțini bani, primește 10 minute, iar cea roșie primește 5 minute.

Start probă! Succes, căci jurizarea va fi făcută de... gospodine.

Ei bine, ele au decis! Pe banda rulantă, 10 din cele 11 farfurii care apar la orizont sunt argintii, iar asta aduce o explozie de fericire în echipa lui Dumitrescu.

”Argintii” scapă astfel de ultimul duel al sezonului, la care merg echipa roșie, cu cei patru concurenți și echipa neagră, rămasă doar cu trei membri.

Întreaga echipă condusă de chef Dumitrescu merge în semifinală!

Duelul îi aduce față în față pe cei patru concurenți din echipa roșie și pe cei trei din echipa neagră.

Proba, individuală, este cea mai grea de până acum. Fiecare a primit o legumă care va fi vedeta farfuriei.

Nap, cartof mov, fenicul, baby vinete, sunt doar câteva dintre legumele care i-au surprins pe concurenți, provocați să-si pună la mare încercare imaginația.

Chefii sunt gata pentru degustare, dar mai ales pentru jurizare. Trei concurenți vor părăsi competiția!

Cel care a primit cel mai multe puncte este Cristi. Echipa roșie are primul semifinalist!

Astfel, în urma jurizării, chef Scărlătescu rămâne cu un singur concurent în semifinale, cu Robert. Filip și Dumbo au fost eliminați.

Doi dintre concurenții echipei roșii au fost la egalitate, punându-l pe chef Sorin Bontea în situația de a decide pe cine păstrează.

Gabriel merge în semifinală, iar Loredana părăsește competiția.

Chef Scărlătescu rămâne cu un singur concurent! Filip și Dumbo au fost eliminați! Din echipa roșie, pleacă Loredana!... Gina Pistol a dezvăluit ce nu se vede niciodată la “Chefi la cuțite”: “Este chinul de pe lume!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x