Antena Căutare

„Vin acasă la mine, acum sunt CHEF, e tot ce mi-am dorit! Sunt extraordinar de mândru!” El este Cristian Florin Voicu, marele câștigător „Chefi la cuțite”!

Cristian Florin Voicu este marele câștigător al celui de-al doilea sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”!

Cristian Florin Voicu este marele câștigător al celui de-al doilea sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”!

1. Cum te-ai simțit la finală, când ai auzit că tu ești câștigător? Ce ți-a trecut prin minte atunci?

Când am auzit că sunt câștigător m-am bucurat foarte mult. Mi-am dorit enorm să câstig, chiar dacă la un moment dat îmi pierdusem această speranță. Prin minte mi-a trecut că după toate încercările grele din emisiune și supărările, am izbutit și am câștigat. Mi-am împlinit visul și mi-am făcut familia mândră și fericită.

2. Îți amintești care a fost primul lucru pe care l-ai făcut imediat după încheierea finalei?

Primul lucru după încheierea finale... mi-am îmbrățișat Cheful, colegii, familia și m-am bucurat alături de ei. A fost un moment superb.

3. De ce crezi că ai câștigat tu? Ce ai avut în plus față de ceilalți?

Eu cred că am câștigat pentru că mi-am dorit cel mai mult asta, am luptat enorm, am avut un plus – echipa care m-a ajutat foarte mult și cred că și energiile pozitive ale tuturor susținătorilor mei au contat. Și că de data asta am fost mai bun.

4. Chef Dumitrescu a spus la un moment dat că ai fost calul de bătaie al echipei, că tu și Cristina ați dus greul, chiar dacă te-ai remarcat mai spre finalul competiției. Ce ai învățat tu despre tine în concurs?

Chef Dumitrescu a avut dreptate, nu mă dau înapoi de la greu și în momentul în care lucrez în echipă mă bag la ce este dificil pentru că nu vreau ca din cauza asta să pierdem. În emisiune am învățat să mă controlez mai mult, să am încredere în gusturile mele și să fiu mai stăpân pe ceea ce fac. Am evoluat cu câteva nivele. De fapt, ăsta a și fost scopul meu la această emisiune, sa văd de ce sunt în stare.

5. Cum ai lucrat cu Florin Dumitrescu, ce ți-a placut la el? Ce ai învățat de la el? Dar el de la tine?

Cu Chef Florin Dumitrescu m-am înțeles foarte bine, mi-a făcut foarte mare plăcere să lucrez cu el și am învățat multe, multe lucruri de la el. E un Chef adevărat. Mi-a plăcut că în momentele din timpul probei ne trata ca pe niște subalterni și era dur cu noi, pentru ca atunci să nu fim copleșiți de emoții și să dăm tot ce putem. Dar în afara concursului și atunci când aveam pauze ne-a fost mai mult decât lider, ne-a fost prieten, prin toate glumele făcute și toate sfaturile date. M-a susținut și m-a motivat foarte tare, mai ales în momemtele grele de la începutul probelor pe echipe, atunci când nu am făcut bine. Știu că a avut încredere în mine și îi mulțumesc pentru asta. Nu știu ce a învățat de la mine, dar cred că i-a plăcut că nu m-am dat bătut și am reușit să trec peste greu și în final am arătat cu adevărat ce știu.

6. Ce ți s-a părut cel mai greu în concurs? Dar și cel mai frumos?

Cel mai greu în concurs a fost presiunea timpului din probe. Pe care am resimțit-o mai ales la început, când nu am reușit să mă concentrez îndeajuns, motiv pentru care farfuriile mele nu au fost prea bune și am dezamăgit. Au fost multe momente frumoase în timpul concursului, dar cel mai frumos a fost când am câștigat.

7. În timpul filmărilor ai primit și vestea că vei fi tătic. Cum a fost, ce ai simțit când ai auzit asta și când vine bebe?

În momentul în care soția mea mi-a dat vestea că o să mai avem un copil m-am bucurat enorm de mult și am fost foarte fericit. M-a motivat și mai mult să câștig. Bebele este estimat să se nască în aceeasi dată cu primul copil, Meda Iuliana, pe 26 mai.

8. De ce farfurie din concurs ești cel mai mândru?

Farfuria care m-a facut cel mai mândru a fost Trandafirul de măr în foietaj cu sos de zmeură și căpșune. Cred că știți și voi de ce.

9. Ce bucătărie preferi?

Prefer bucătăria europeană, dar îmi doresc să cunosc și secretele bucătăriei asiatice.

10. Când te-ai apucat de gătit? Unde ai lucrat până acum?

Am început să lucrez acum 12 ani, mai întâi ca pizzer, apoi ca bucătar. Am lucrat în România prin mai multe orașe, apoi în Italia și în Germania.

11. Ce vei face cu premiul? Te întorci în țară, ți-ar plăcea să trăiești aici?

Premiul mă ajută să mă întorc în țară și să încep o nouă viață. Mi-am dorit de mult să ne întoarcem, iar acum a venit momentul.

12. Cui vrei să mulțumești?

În primul rând vreau să mulțumesc familiei mele pentru că m-a susținut și a avut încredere în mine. Lui Chef Florin Dumitrescu, echipei cu care am lucrat și tuturor susținătorilor mei. Și nu în ultimul rând mie, pentru că am avut răbdare și am fost bun.

S-a decis! Cristian Florin Voicu este marele câștigător „Chefi la cuțite”! Nimeni nu se aștepta la un asemenea deznodămâ... VIDEO! Bontea, fan înfocat al trupei Paraziții! Chef Sorin, interpretare pe ritmuri de hip hop în finala ”Chefi la cuțit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x