Antena Căutare

Ionel Petrea, exemplul clar de luptător, care i-a răscolit pe chefi! A fost abandonat la naștere, iar întâlnirea cu mama a fost un coșmar: "Mi-a zis că îi pare rău că nu m-a avortat!"

Ionel Petrea are 32 de ani este profesor şi director de şcoala generală, şef de unitate, în judeţul Timiş.  Provin dintr-un centru de plasament, am cresuct fără părinţi şi vreu să le îndulcesc viaţa celorlalţi. Am fost abandonat de mama în spital, venea Crăciunul. A zis că se duce la piaţă şi nu a mai venit... Mi-a lipsit dragostea perinteasca, afecţiunea. Când ştiam că vine 8 MARTIE, eu nu aveam cui să îi spun "La mulţi ani". M-am întâlnit cu mama, am cunoscut-o şi mi-a reproşat că îi pare rău că nu m-a avortat.

Ionel Petrea are 32 de ani, este profesor şi director de şcoală generală, şef de unitate, în judeţul Timiş.

"Provin dintr-un centru de plasament, am cresuct fără părinţi şi vreu să le îndulcesc viaţa celorlalţi. Am fost abandonat de mama în spital, venea Crăciunul. A zis că se duce la piaţă şi nu a mai venit... Mi-a lipsit dragostea perinteasca, afecţiunea.

Când ştiam că vine 8 MARTIE, eu nu aveam cui să îi spun "La mulţi ani". M-am întâlnit cu mama, am cunoscut-o şi mi-a reproşat că îi pare rău că nu m-a avortat", povesteşte concurentul care i-a impresionat pe cei trei chefi.

Iar checul lui cu ciocolată este mai mult decât un desert. O amintire care şi astăzi îi trezeşte emoţii. Iar emoţiile i-au răscolit şi pe chefi. Rezultatul?

Scărlătescu, intimidat de actrița Doina Ghițescu: "Ne-am întâlnit la farmacie, dar nu aţi avut ochi pentru mine pen... Surpriza sezonului! Preparatul care i-a îngrozit pe chefi și l-a îmbolnăvit pe Scărlătescu: "N-am mai pomenit așa c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x