Antena Căutare

Ionuț Belei este marele câștigător al sezonului 8 „Chefi la cuțite”! Finala a obținut cele mai mari cifre de la lansarea show-ului

Chefi la cuțite și-a desemnat aseară câștigătorul sezonului cu numărul 8. Ionuț Belei din echipa lui chef Sorin Bontea este cel care a reușit să impresioneze juriu cu preparatele sale și să plece acasă cu mult râvnitul premiu. A fost una dintre cele mai grele finale de până acum, după cum au mărturisit și cei trei chefi, cu un nivel de competiție nemaîntânit.

Finala „Chefi la cuțite” sezonul 8 a fost lider de audiență Galerie
Finala „Chefi la cuțite” sezonul 8 a fost lider de audiență

Dish-urile pregătite de finaliști puteau fi servite cu ușurință în cele mai bune restaurante din lume.

„Pentru mine totul e un vis. Am venit la Chefi la cuțite pentru că îmi doream să mă pot întoarce în țară, să încep o viață aici. Îi mulțumesc lui chef Sorin Bontea pentru încrederea pe care a avut-o în mine și pentru șansa pe care mi-a acordat-o. Sunt extraordinar de fericit”, a declarat Ionut Belei.

Ionuț Belei a câștigat sezonul 8 al emisiuni „Chefi la cuțite” de la Antena 1

„Ionuț e născut pentru bucătărie. Mi-am dat seama de asta încă din audiții, fapt ce m-a făcut să îi dau Cuțitul de Aur. Tot ce a făcut pe parcursul competiției a fost o confirmare a talentului extraordinar pe care îl are”, a declarat chef Sorin Bontea.

citește și: Cine e Ionuț Belei, câștigătorul sezonului 8 „Chefi la cuțite”! De ce a fost un concurent unic în istoria show-ului

Finala Chefi la cuțite a sezonului 8 a obținut cifre record, cele mai mari de la lansarea show-ului, fiind lider detașat de audiență pe toate segmentele de public.

Ionuț Belei și Sorin Bontea, în finala „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Ionuț Belei și Sorin Bontea, în finala „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Conform Kantar Media, Chefi la cuțite a fost lider de piață în rândul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani cu o medie de 13.8 puncte de rating și o cotă de piață de 38.7%, în timp ce al doilea clasat, ProTv, a obținut 7.3 puncte de rating și 20.6% cotă de piață.

Finala emisiunii „Chefi la cuțite”, lider de audiență

Show-ul de cooking de la Antena 1 s-a clasat pe primul loc și în rândul publicului din mediul urban cu o medie de 12.5 puncte de rating si 29.5 procente cotă de piață, în timp ce al doilea clasat, ProTV a obținut 5.4 puncte de rating și 12.6 procente cotă de piață.

Ionuț Belei și echipa sa, în finala „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Ionuț Belei și echipa sa, în finala „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Show-ul de cooking de la Antena 1 a fost pe primul loc și în rândul întregului public din România cu o medie de 12.5 puncte de rating și o cotă de piață de 28.8%, în timp ce ProTV, clasat pe locul al doilea a obținut o medie de 5.5 puncte de rating și 12.8 procente cotă de piașă .

citește și: Câștigătorul Chefi la cuțite sezonul 8, în lacrimi, în direct la TV. Dezvăluirile lui Bontea l-au făcut să plângă pe Ionuț Belei

În minutul de aur al emisiunii, 22.00, peste 2.6 milioane de telespectatori la nivelul întregului public din România urmăreau competiţia Chefi la cuțite. Momentul în care Gina Pistol a anunțat marele câștigător, peste jumătate din publicul comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani urmărea finala Chefi la cuțite. În minutul 23.56, show-ul a obținut la nivelul acestui segment de public o cotă de piață record de 52.2 procente.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National

Perioada 16 decembrie 2020

Ionuț Belei, câștigătorul Chefi la cuțite sezonul 8, în lacrimi, la TV. Dezvăluirile lui Sorin Bontea l-au făcut să plân... Mesajul Mariei Șandru, după Finala Chefi la cuțite, sezonul 8: „Vă cer iertare dacă v-am deranjat”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x