Live acumMireasa
Prime Time 20:00Observator Sport

Povestea lui de viață este demnă de marile ecrane! A cumparat un restaurant şi o fabrică, s-a angajat spălător de vase și acum gătește

Iulian Olaru a plecat ilegal din România la vârsta de 17 ani şi s-a stabilit în Italia! A avut ghinionul să fie lovit de o maşină, însă un ghinion transformat apoi în noroc, pentru că după acel eveniment nefericit i-a fost deschis viitorul, chiar de cel care-l accidentase!

Iulian Olaru a plecat ilegal din România la vârsta de 17 ani şi s-a stabilit în Italia! A avut ghinionul să fie lovit de o maşină, însă un ghinion transformat apoi în noroc, pentru că după acel eveniment nefericit i-a fost deschisă poarta către un viitor strălucit, chiar de cel care-l accidentase!

Iulian are pasiune, încredere și dăruire în bucătarie. Suține că nu este o mașinărie care aruncă mâncarea în farfurie, ci este un artist. Un bucătar face magie cu ceea ce i se dă!

Povestea lui de viață demonstrează că el este un om cu o putere inimaginabilă de a face față situațiilor limită și de a se bucura de viață cu cea i-a mai rămas!


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezonul 7 se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://antenaplay.ro/chefi-la-cutite-sezonul-7. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro