Antena Căutare

Povestea lui de viață este demnă de marile ecrane! A cumparat un restaurant şi o fabrică, s-a angajat spălător de vase și acum gătește

Iulian Olaru a plecat ilegal din România la vârsta de 17 ani şi s-a stabilit în Italia! A avut ghinionul să fie lovit de o maşină, însă un ghinion transformat apoi în noroc, pentru că după acel eveniment nefericit i-a fost deschis viitorul, chiar de cel care-l accidentase!

Iulian Olaru a plecat ilegal din România la vârsta de 17 ani şi s-a stabilit în Italia! A avut ghinionul să fie lovit de o maşină, însă un ghinion transformat apoi în noroc, pentru că după acel eveniment nefericit i-a fost deschisă poarta către un viitor strălucit, chiar de cel care-l accidentase!

Iulian are pasiune, încredere și dăruire în bucătarie. Suține că nu este o mașinărie care aruncă mâncarea în farfurie, ci este un artist. Un bucătar face magie cu ceea ce i se dă!

Povestea lui de viață demonstrează că el este un om cu o putere inimaginabilă de a face față situațiilor limită și de a se bucura de viață cu cea i-a mai rămas!

Eroi ai propriilor vieți, cu trăiri la limita credibilității și peparate de excepție în a 14-a ediție de la Chefi la cuț... Rețete de trei cuțite în fața juraților Chefi la cuțite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x