Antena Căutare

"Joac-o p-asta!". Duel cu dureri de cap: Paste cu ghimbir, cacao? Sau Lasagna cu portocale? Proba i-a pus la pământ pe concurenți: "Mamă, mamă! Fugi! Am început să transpir!"

Echipa verde şi echipa albastră îşi dispută proba de la duel. Și ce mai probă! Paştele sunt ingredientele de bază, încă ingredintele cu care au fost asociate i-au lăsat mască pe concurenți.

Echipa verde şi echipa albastră îşi dispută proba de la duel. Și ce mai probă! Paştele sunt ingredientele de bază, însă ingredintele cu care au fost asociate i-au lăsat mască pe concurenți.

Să fie paste cu ghimbir, sau poate cu măr, cacao? Toţi au tras la sorţi şi puţini au fost cei care s-au bucurat de ce au primit din partea adversarilor.

Iar discuţiile au fost inevitabile: "Fernando a tras biletul şi s euita în jurul lui să îi şoptească cineva ce să îi dea lui Ciobi".

Banda le-a jucat feste, dar le-a adus victoria galbenilor! După nervi întinși la maximum, Scărlătescu a dărâmat bucătări... "Cătălin, ești razna, nu ai cum să gândești așa!". Chefii, discuții aprinse, în fața preparatelor care i-au șo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x