Antena Căutare

Jurat Scărlătescu: „Noi trei, chefii, nu vom mai fi prieteni!”. Proba „salatei de fructe”, aparent simplă, însă dificilă

Cel de-al unsprezecelea episod din noul sezon al emisiunii „Chefi la cuțite” este unul plin de adrenalină și revanșe de luat! De data aceasta, aventura culinară a început în forță cu o primă probă pentru cei 90 de concurenți.

Cel de-al unsprezecelea episod din noul sezon al emisiunii „Chefi la cuțite” este unul plin de adrenalină și revanșe de luat! De data aceasta, aventura culinară a început în forță cu o primă probă pentru cei 90 de concurenți.

Așa cum a precizat încă de la începutul aventurii culinare chef Scărlătescu, în acest nou sezon al emisiunii nu vom mai avea jurați prieteni, ci jurați la cuțite. „Noi trei, chefii, nu vom mai fi prieteni!”, a precizat Scărlătescu. Și ce poate să ațâțe mai mult spiritele decât o primă probă.

„Salata de fructe”, o provocare aparent simplă, dar cu multe capcane! „Când pare ceva simplu, nu e niciodată!”, a anticipat corect o concurentă. Chef Bontea știe precis ce vrea: nicio urmă de coajă pe vreun fruct! Cel care va greși, va fi sancționant drastic, căci din 90 de concurenți, doar 45 vor rămâne în cele din urmă.

Chef Dumitrescu le-a arătat cum se taie fructele în cubulețe perfecte, iar Scărlătescu a optat pentru zmeura din „fundul curții”.

Este oare salata de fructe atât de ușor de preparat?

Pâinea usturoiată pentru gospodina talentată! Se face imediat, iar gustul e divin! (VIDEO)... Prea dulce ca „de diabet”, prea acră și cu prea multă scorțișoară. Proba salatei de fructe le-a pus capac concurenților!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x