Antena Căutare

La 21 de ani, Bogdan a făcut spectacol la „Chefi la cuțite”! „Băi, ăsta micu`...”

Bogdan Vandici este din Oradea, are 21 de ani și este bucătar. Concurentul vrea să demonstreze la „Chefi la cuțite” că are tot ce îi trebuie pentru a face spectacol în bucătărie!

Bogdan Vandici este din Oradea, are 21 de ani și este bucătar. Concurentul vrea să demonstreze la „Chefi la cuțite” că are tot ce îi trebuie pentru a face spectacol în bucătărie!

Spune că a ales să facă un desert special inventat de el pentru a ajunge în echipa lui chef Florin Dumitrescu: Pavlova cu cremă de mascarpone și fructe din compot și fructe confiate.

Emoțiile au fost mari, dar concurentul s-a descurcat de minune și a terminat rețeta la timp!

Totuși, surpriza a fost mare pentru chefi atunci când au văzut rezultatul! Au gustat, au analizat și apoi a urmat verdictul!

Concurentul a plecat la facultate în Olanda dar fiindcă nu i-a plăcut, el a decis să se apuce de bucătărie. Apoi a venit acasă, și-a luat o diplomă de bucătar și apoi a plecat la Paris, acolo unde a primit lecții importante. S-a întors acasă atunci când i-a murit mama și a decis să fie aproape de familie.

„Pentru o perioadă am simțit că m-a tras pământul. Dar sunt sigur că ar fi mândră să mă vadă acum”, a zis Bogdan vizibil emoționat.

Pentru desertul pregătit de el, concurentul a primit trei cuțite și a mers mai departe în concurs!

Marcel Toader a comis-o! Friptura a fost atât de crudă, încât Dumitrescu a gătit-o la arzător, chiar la masa juraților!... Un tănâr bucătar i-a impresionat pe chefi cu o rețetă dulce: "E cel mai bun desert pe care l-am primit până în ziua...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x