Bogdan Vandici este din Oradea, are 21 de ani și este bucătar. Concurentul vrea să demonstreze la „Chefi la cuțite” că are tot ce îi trebuie pentru a face spectacol în bucătărie!
Spune că a ales să facă un desert special inventat de el pentru a ajunge în echipa lui chef Florin Dumitrescu: Pavlova cu cremă de mascarpone și fructe din compot și fructe confiate.
Emoțiile au fost mari, dar concurentul s-a descurcat de minune și a terminat rețeta la timp!
Totuși, surpriza a fost mare pentru chefi atunci când au văzut rezultatul! Au gustat, au analizat și apoi a urmat verdictul!
Concurentul a plecat la facultate în Olanda dar fiindcă nu i-a plăcut, el a decis să se apuce de bucătărie. Apoi a venit acasă, și-a luat o diplomă de bucătar și apoi a plecat la Paris, acolo unde a primit lecții importante. S-a întors acasă atunci când i-a murit mama și a decis să fie aproape de familie.
„Pentru o perioadă am simțit că m-a tras pământul. Dar sunt sigur că ar fi mândră să mă vadă acum”, a zis Bogdan vizibil emoționat.
Pentru desertul pregătit de el, concurentul a primit trei cuțite și a mers mai departe în concurs!
Marcel Toader a comis-o! Friptura a fost atât de crudă, încât Dumitrescu a gătit-o la arzător, chiar la masa juraților!... Un tănâr bucătar i-a impresionat pe chefi cu o rețetă dulce: "E cel mai bun desert pe care l-am primit până în ziua...