Chefi la cutite

LUNI ȘI MARȚI, ORA 20:00

La 21 de ani, Bogdan a făcut spectacol la „Chefi la cuțite”! „Băi, ăsta micu`...”

 
+2 click pentru
galerie

Bogdan Vandici este din Oradea, are 21 de ani și este bucătar. Concurentul vrea să demonstreze la „Chefi la cuțite” că are tot ce îi trebuie pentru a face spectacol în bucătărie!

Spune că a ales să facă un desert special inventat de el pentru a ajunge în echipa lui chef Florin Dumitrescu: Pavlova cu cremă de mascarpone și fructe din compot și fructe confiate.

Emoțiile au fost mari, dar concurentul s-a descurcat de minune și a terminat rețeta la timp!

Totuși, surpriza a fost mare pentru chefi atunci când au văzut rezultatul! Au gustat, au analizat și apoi a urmat verdictul!

Concurentul a plecat la facultate în Olanda dar fiindcă nu i-a plăcut, el a decis să se apuce de bucătărie. Apoi a venit acasă, și-a luat o diplomă de bucătar și apoi a plecat la Paris, acolo unde a primit lecții importante. S-a întors acasă atunci când i-a murit mama și a decis să fie aproape de familie. 

„Pentru o perioadă am simțit că m-a tras pământul. Dar sunt sigur că ar fi mândră să mă vadă acum”, a zis Bogdan vizibil emoționat.

Pentru desertul pregătit de el, concurentul a primit trei cuțite și a mers mai departe în concurs!


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite sezonul 6 se văd exclusiv pe AntenaPlay // smartTV smartphone, tabletă sau computer >>> Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>


 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE