Antena Căutare

La asta nimeni nu se aștepta! Scărlătescu s-a înclinat în fața lui: ”Farfuria aia e demențială! Eu i-aș da 10 puncte cu 30 de mâini dacă aș putea!”

O nouă zi de confruntări aduce luni la „Chefi la cuțite” multă tensiune în bucătărie. Cu două battle-uri câștigate, chef Dumitrescu e tot mai încrezător, în vreme ce pentru chef Scărlătescu și chef Bontea, care luptă cu numai patru oameni, tensiunea începe să-și spună cuvântul. 

Carnea a fost ingredientul de bază pentru noua probă pe echipe din etapa confruntărilor. Unii mai norocoși, alții mai puțin, puiul, porcul și vita s-au împărțit între culorile celor trei chefi.

Și s-a lăsat cu multă tensiune în bucătărie. Cu două battle-uri câștigate, chef Dumitrescu e tot mai încrezător, în vreme ce pentru chef Scărlătescu și chef Bontea, care luptă cu numai patru oameni, tensiunea începe să-și spună cuvântul.

Supărat că echipa lui a gătit pui, cea mai putin ofertantă carne, Bontea pare descumpănit. Scărlătescu a avut porcul, însă, din nou, Dumitrescu pare să fie favorit, inclusiv în ochii colegului ”mov”, care, după ce a gustat din preparatul echipei portocalii, a avut numai cuvinte de laudă.

A curs sânge! Panica a cuprins bucătăria, după ce lui chef Scărlătescu i s-a făcut rău și s-a prăbușit la pământ... Portocaliii i-au călcat pe cap! Echipa lui Dumitrescu a obținut a treia victorie consecutivă, spre disperarea celorlalți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x