Antena Căutare

La ”Chefi la cuțite” și cameramanii gătesc! Chefii și Gina Pistol, ospăț cu cea mai bună omletă la filmările noului sezon

Mult a fost, puțin a mai rămas, iar chefii revin în forță, la Antena 1, din 13 februarie, cu cel de-al treilea sezon ”Chefi la cuțite”.

Mult a fost, puțin a mai rămas, iar chefii revin în forță, la Antena 1, din 13 februarie, cu cel de-al treilea sezon ”Chefi la cuțite”.

Pe de o parte, Chef Scărlătescu e decis să facă egalitate în acest al treilea sezon. De cealaltă, bucuroși că au câștigat deja primele două sezoane și pentru că gustul victoriei e încă proaspăt, chefii Bontea și Dumitrescu nu se lasă nici ei mai prejos și promit o luptă pe cinste.

Între degustări pe nevăzute și strategii de câștig, chefii își fac timp și pentru ospăț. Așa se face că au fost serviți chiar de unul dintre cameramanii care îi filmează. Ce ți-e și cu pasiunile astea!

Ne vedem luni și marți, 13 și 14 februarie, de la 20:30, la premiera noului sezon ”Chefi la cuțite”!

Bătălie cruntă și spectacol condimentat! Iată primele imagini din noul sezon „Chefi la cuțite”!... Gina Pistol e de nerecunoscut! Blondina de la „Chefi la cuțite” nu mai arată cum o știai tu!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x