Antena Căutare

La ”Chefi la cuțite” și cameramanii gătesc! Chefii și Gina Pistol, ospăț cu cea mai bună omletă la filmările noului sezon

Mult a fost, puțin a mai rămas, iar chefii revin în forță, la Antena 1, din 13 februarie, cu cel de-al treilea sezon ”Chefi la cuțite”.

Mult a fost, puțin a mai rămas, iar chefii revin în forță, la Antena 1, din 13 februarie, cu cel de-al treilea sezon ”Chefi la cuțite”.

Pe de o parte, Chef Scărlătescu e decis să facă egalitate în acest al treilea sezon. De cealaltă, bucuroși că au câștigat deja primele două sezoane și pentru că gustul victoriei e încă proaspăt, chefii Bontea și Dumitrescu nu se lasă nici ei mai prejos și promit o luptă pe cinste.

Între degustări pe nevăzute și strategii de câștig, chefii își fac timp și pentru ospăț. Așa se face că au fost serviți chiar de unul dintre cameramanii care îi filmează. Ce ți-e și cu pasiunile astea!

Ne vedem luni și marți, 13 și 14 februarie, de la 20:30, la premiera noului sezon ”Chefi la cuțite”!

Bătălie cruntă și spectacol condimentat! Iată primele imagini din noul sezon „Chefi la cuțite”!... Gina Pistol e de nerecunoscut! Blondina de la „Chefi la cuțite” nu mai arată cum o știai tu!...
Legume bogate în fibre pe care e indicat să le consumi, potrivit specialiștilor
Consumul de legume aduce o mulțime de beneficii pentru sănătate. De asemenea, poate fi o...
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe...
Ultimele știri
x