Antena Căutare

Și-a încercat norocul încă o dată la ”Chefi la cuțite”, dar n-a avut noroc! Emilian Vârlescu credea că are ”pile”, dar a fost criticat dur de Florin Dumitrescu: ”Omule, coboară de pe un norișor!”

Și-a încercat norocul încă o dată la ”Chefi la cuțite”, dar n-a avut noroc! Emilian Vârlescu credea că are ”pile”, dar a fost criticat dur de Florin Dumitrescu: ”Omule, coboară de pe un norișor!”

Emilian Vârlescu, în vârstă de 43 de ani, s-a întors la ”Chefi la cuțite” hotărât să meargă mai departe și a mizat pe faptul că îl cunoaște pe Cătălin Scărlătescu. Nu a reușit, însă, iar Florin Dumitrescu l-a criticat dur.

”Salut! Chef Cătălin Scărlătescu este șeful meu pentru că este fondatorul Institutului de Gastronomie de la Sibiu. Ne-am întâlnit acum două sezoane. Am gătit un preparat de-al lui Scărlătescu, dar n-am mers mai departe.”, a spus el.

La scurt timp, însă, cei trei chefi nu s-au arătat impresionați de preparatul gătit de acesta, iar Florin Dumitrescu nu s-a putut abține.

”De 16 ani de cofetărie, de ce ai venit la noi cu un preparat de bucătar?”, a întrebat Florin Dumitrescu, care s-a enervat: ”Hai să ne înțelegem, coboară un pic de pe norișor. Crema de zahăr ars e o cremă care se face într-o oală din aluminiu. Omule, în asta nu văd trei medalii. Coboară de acolo, de unde ești și vino aici, printre muritori.”, i-a spus Florin Dumitrescu.

”E tăiată, e făcută mizerabil.”, i-a mai spus Bontea.

Ea este concurenta de la ”Chefi la cuțite” care i-a stârnit atenția lui Cătălin Scărlătescu: ”Ești căsătorită?” Răspunsu... Premieră la ”Chefi la cuțite”! Florin Dumitrescu a mâncat un preparat gătit dintr-un șarpe ce poate atige chiar și nouă ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x