Antena Căutare

Lăcrămioara Pintilie a pariat pe un meniu gustos în Finala Chefi la Cuțite, sezonul 13. Ce premiu special a primit finalista

În Marea Finală a sezonului 13 Chefi la cuțite, Lăcrămioara Pintilie a pariat pe un meniu gustos și a câștigat un premiu pe măsura așteptărilor. Chiar dacă nu a ieșit pe locul un, cadoul oferit de Irina Fodor a bucurat-o enorm.

Colaj cu Lăcrămioara Pintilie, Irina Fodor și ceilalți doi finaliști în Finala Chefi la cuțite Galerie
În Marea Finală a sezonului 13 Chefi la cuțite, Lăcrămioara Pintilie a pariat pe un meniu gustos și a câștigat un premiu pe măsura așteptărilor | Antena 1

Telespectatorii au avut parte de o finală de zile mari în sezonul 13 Chefi la cuțite. A fost o ediție plină de surprize, momente emoționante și situații imprevizibile. Doar trei concurenți au reușit să ajungă până în etapa finală.

Mihai Dragomir, Lucica Susanu și Lăcrămioara Pintilie au reprezentat echipele în Marea Finală a show-ului culinar. Aceștia au scos toate strategiile în lupta pentru premiul de 30.000 de euro, însă un singur finalist a plecat acasă cu titlul de câștigător.

Chef Orlando Zaharia, chef Alexandru Sautner și chef Richard Abou Zaki au trăit emoții uluitoare atunci când banda a adus farfuria aurie cu numele victoriosului. Tensiunile și presiunea a atins cote maxime înainte ca Irina Fodor să facă anunțul mult așteptat.

Citește și: Chef Richard Abou Zaki a pariat pe o rețetă simplă, dar extrem de gustoasă! Ce rețetă i-a adus victoria în al cincilea battle

Cei trei au mizat pe meniuri spectaculoase care au impresionat peste măsură degustătorii, însă preparatele lui Mihai Dragomir au strâns cele mai mari punctaje. Așadar, concurentul din echipa galbenă a obținut trofeul Chefi la Cuțite, sezonul 13.

De asemenea, Lucica Susanu și Lăcrămioara Pintilie au ieșit și ele învingătoare. Finalista lui chef Orlando Zaharia a reușit să treacă printr-o experiență pe care nu o va uita prea curând, chiar dacă a ocupat locul trei.

Meniul ales de Lăcrămioara Pintilie, concurenta lui chef Richard Abou Zaki, s-a situat pe locul doi în Marea Finală. Așadar, finalista a câștigat un premiu important de care se poate bucura alături de o persoană dragă.

Lăcrămioara Pintilie a pariat pe experiența ei profesională și un preparat savuros în Finala Chefi la cuțite, sezonul 13. Ce a primit de la Irina Fodor pentru performanța ei din ultima etapă a show-ului culinar

În ultima etapă a sezonului 13 Chefi la cuțite, emoțiile au pus stăpânire pe toți cei aflați în platou. Aceștia au stat ca pe spini atunci când prezentatoarea TV i-a anunțat că a venit momentul să spună câștigătorul.

„În afară de marele trofeu, astăzi avem și premiu surpriză: două experiențe complete la EURO 2024 alături de tricolori, oferite de Casa Pariurilor, partener al Naționalei de Fotbal a României”, a spus Irina Fodor.

După ce s-a aflat că Mihai Dragomir pleacă acasă cu Marele Premiu în valoare de 30.000 de euro, Lăcrămioara Pintilie a fost desemnată câștigătoarea celor două experiențe complete la EURO 2024. Este prima data în istoria Chefi la Cuțite când se oferă și un al doilea premiu.

Citește și: Pe ce a pariat Orlando Zaharia ca să câștige cel de-al șaptelea battle! Juratul a obținut o victorie savuroasă

„Sunt locul doi la Chefi la cuțite! Deci este ceva de vis”, a fost reacția finalistei din echipa roz.

Finalista lui chef Richard Abou Zaki a fost luată prin surprindere de vestea pe care a primit-o de la prezentatoarea TV. Lăcrămioara Pintilie s-a bucurat mult atunci când Irina Fodor i-a oferit o recompensă atât de minunată.

De altfel, juratul echipei roz a fost extrem de mândru de parcursul finalistei lui. Chef Richard Abou Zaki a avut numai cuvinte de laudă la adresa ei.

Casa Pariurilor încurajează concurenții să își învingă emoțiile și să aibă curajul de-a paria pe cele mai îndrăznețe preparate, căci acest lucru poate aduce o victorie! În sezonul 13 al emisiunii Chefi la cuțite, cei care au mizat pe gust și pe o prezentare surprinzătoare au primit șansa de-a merge mai departe în bootcamp.

”Regina Întunericului”, primele declarații despre divorț. Gabriela Lucuțar a încheiat căsnicia de 20 de ani: ”Copiii au ... Cu ce avere ar fi rămas „Regina Întunericului” după divorț. Cum vrea să se „răzbune” pe fostul soț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x