Antena Căutare

Laurențiu gătește de la 16 ani! După liceu a ajuns să facă 2400 de sandvișuri în trei ore! Și apoi mai băga 1000 de salate!

Laurențiu Adrian Minoiu are 30 de ani și a venit din Insulele Canalului Mânecii pentru a demonstra că este un bucatar extrem de priceput.

Laurențiu Adrian Minoiu are 30 de ani și a venit din Insulele Canalului Mânecii pentru a demonstra că este un bucatar extrem de priceput.

Soarta a făcut ca tânărul să aibă nunta chiar cu o săptămână înainte de participarea la concurs. Și-a adunat forțele și a pornit la luptă,gătind un piept de rață.

Gătește de la 16 ani și spune că bucătărie e un adevărat stil de viață pentru el. A fost plecat la Atena, unde și-a făcut practica. Acolo făcea 2400 de sandvișuri în trei ore și apoi trecea la făcut 1000 de salate. Astfel a căpătat viteză și pricepere.

După asta a plecat în Insulele Canalului Mânecii, alături de soția sa.

I-a convins pe chefi că știe să gătească și asta l-a făcut să meargă mai departe!

Cea mai simpatică chinezoaică i-a pus la pământ pe chefi cu un preparat doar pentru cei neînfricați! „Mi-a amorțit limba... Bontea s-a apucat să spună un banc „piperat”! „Dacă îți dai jos pijamaua aia o să-ți arăt”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x