Antena Căutare

Loredana Chelmăgan a vărsat lacrimi la "Chefi la cuțite": "Să vin aici a fost un impuls de moment. Ce a visat fiica mea s-a adeverit"

Pretenții mari, combinații de gusturi și un singur obiectiv: să își construiască trei echipe imbatabile. În cel de-al cincilea sezon "Chefi la cuțite", denumit "de poveste", chefii sunt puși pe glume încă de la prima ediție. Dar când e vorba de gustat și jurizat, lucrurile se schimbă.

Pretenții mari, combinații de gusturi și un singur obiectiv: să își construiască trei echipe imbatabile. În cel de-al cincilea sezon "Chefi la cuțite", denumit "de poveste", chefii sunt puși pe glume încă de la prima ediție. Dar când e vorba de gustat și jurizat, lucrurile se schimbă.

Loredana Claudia Chelmăgan vine din Arad, se ocupă cu agricultura, gătește pentru familie, iar Maria și Lucas sunt motivul fericirii ei. Cei doi micuți o inspiră pe concurenta "Chefi la cuțite" zi de zi, iar acum aceasta vrea să-și îndeplinească un mare vis: acela de a-i impresiona pe jurați.

A gătit somon cu garnitură de cartofi și sparanghel și e încrezătoare în preparatul ei. "Îmi doresc foarte mult să iau cuțitul, ca să-mi demonstrez mie că pot mai mult", spune Loredana.

Ajunsă în fața chefilor, lacrimile au curs șiroaie pe orajii concurentei. Chef Scărlătescu a fost drastic în jurizare, căci, așa cum chiar ea a spus, n-a fost foarte în formă. Chiar și așa... Câte, câte cuțite?

Doru Galezu a renunțat la bucătărie pentru că nu se mai înțelegea cu consoarta: "Dorule, ți-a ieșit ciulama, nu sos... CONCURS! AloShop pune la bătaie tigaia "REGIS STONE PAN 28 CM"! Arată tuturor că ești un bucătar de cinci stel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x