Antena Căutare

Lupta e din ce în ce mai dură! Chefii se ”bat” în farfurii delicioase, în drumul spre semifinală (LIVE TEXT)

Presiunea ultimelor confruntări își spune cuvântul, rândurile se strâng, pretențiile chefilor sunt tot mai mari, iar gusturile celor care vin la jurizare sunt mereu surprinzătoare.

Presiunea ultimelor confruntări își spune cuvântul, rândurile se strâng, pretențiile chefilor sunt tot mai mari, iar gusturile celor care vin la jurizare sunt mereu surprinzătoare.

Doar ce mai buni vor ajunge în semifinale, iar chefii sunt dispuși să-și arunce în luptă toate armele pentru a nu intra la duel.

Totuși, finalul acestei ediții va aduce și o eliminare. Ce echipă se va micșora, rămâne de văzut!

Cuvântul de ordine al probei dintre echipe este una... nunta.

Doamne și domnișoare, care fie sunt proaspăt căsătorite, fie în pline pregătiri de nuntă vor juriza preparatele din cele trei farfurii și vor decide cine va intra la duel.

”Ce nu ne omoară, ne face mai puternici”, pare să fie deviza echipei negre.

Și cei din echipa ”roșie” sunt încrezători, iar ”argintii” speră să repete experiența ultimei dăți când au câștigat proba.

Așadar, farfurie de nuntă! Caracatiță, fois gras, sarmale. Unii merg pe tradițional, alții vor să iasă din tipare. Chefii și concurenții se pun de acord, iar fiecare echipa vrea să vină cu un preparat care să impresioneze.

Proba farfuriei de nuntă a început cu tensiuni între chefi și concurenți.

Un schimb de replici l-a adus la exasperare pe chef Scărlătescu, după ce unul dintre cei mai dificili concurenți din echipa sa, Alexandru Filip, a refuzat din nou să-i asculte îndrumările.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pregătirile sunt în toi, asta pentru că urmează jurizarea. Cine va câștiga proba și cine va merge la duel?

Avem așa: Farfuria echipei roșii

Farfuria echipei negre

Farfuria echipei argintii

Cine va câștiga?

Doamnele au decis soarta concurenților la ultima probă a confruntărilor. După ce au degustat farguriile de nuntă pregătite de fiecare echipă, acestea au jurizat și au decis.

Echipa roșie câștigă, iar chef Bontea este în extaz! În stilul deja celebru, își sărbătoresc din nou victoria, sub ochii plini de dezamăgire ai celorlalți.

Așadar, echipa neagră întră din nou la duel, alaturi de cea argintie.

Rețetele sunt la libera alegere, doar că trebuie să se regătească în candy-bar-ul unei nunți, iar timpul de lucru este de 90 de minute, fiecare.

După ce au fost gata, farfuriile au fost date chefilor pentru degustare. Cine va ieși din competiție?

Cel mai mare punctaj a fost obținut de una dintre farfuriile echipei gri, un record pentru ”Chefi la cuțite”. Desertul i-a aparținut lui Cristi Voicu.

Ionela Mureșan, din echipa neagră, a fost eliminată din competiţie!

Doar o singură bătălie ne mai desparte de semifinale!

Echipa neagră mai pierde un concurent! După ce a gătit pentru a doua oară același desert, Ionela a fost eliminată... Intră în competiție și luptă alături de Bontea, Scărlătescu sau Dumitrescu, într-un nou show „Chefi la cuțite”!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x