Antena Căutare

„Mă bucur că există așa români”! Doru a fost aplaudat și lăudat de chefi! Preparatul său a arătat de-a dreptul demențial!

Doru Mâțan este din Sibiu și a venit la „Chefi la cuțite” pentru a demonstra că are tot ce îi trebuie pentru a devenit un bucătar de renume.

Doru Mâțan este din Sibiu și a venit la „Chefi la cuțite” pentru a demonstra că are tot ce îi trebuie pentru a devenit un bucătar de renume.

Are 48 de ani și a deschis un restaurant. Acum speră că va impresiona chefii cu o rețetă inedită, pe care a desăvârșit-o de-a lungul timpului.

A ales să pregătească un mousse de ciocolată cu sos de mango.

Încă din timpul liceului a știut că bucătăria se va transforma dih pasiune în meserie și spune că a deprins artele gătitului mai ales în perioada când a lucrat în străinătate.

„Cred că este o rețetă destul de grea, fiindcă are multe elemente”

A avut parte de multe surprize, căci preparatul nu a ieșit așa cum și-ar fi dorit. Dar ambiția l-a făcut să reface preparatul, până a fost mulțumit de rezultat.

Chefii au gustat și brusc s-a lăsat tăcerea, moment în care concurentul a început să fiarbă de emoție.

Totuși, Doru a primit nu dor trei cuțite, ci și aplauze și felicitări!

Uite aici rețeta de mousse pregătită de Doru!

„Aici eu sunt stăpână”! Camelia a demonstrat că bucătăria nu are vârstă, ci doar pasiune!... De la agonie la extaz! Episodul 7 aduce lacrimi de emoție, dar și o surpriză colosală pentru chef Florin Dumitrescu!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x