Antena Căutare

„Mă punea să îmi iau două perechi de pantaloni, apoi mă bătea până obosea”! Loredana a avut o copilărie traumatizantă și a dat tuturor o lecție la „Chefi la cuțite”!

Următoarea concurentă este Loredana Hîrț, este de meserie bucătar și vine cu o rețetă de somon cu linte neagră. Deznodământul?

Următoarea concurentă este Loredana Hîrț, este de meserie bucătar și vine cu o rețetă de somon cu linte neagră. Deznodământul?

„Am crescut într-o familie mai strictă, dar am avut o copilărie frumoasă. La un moment dat, când am primit un bilețel de dragoste de la un băiat, tata s-a transformat. A început să mă bată tot mai des, chiar fără motiv.

Relația cu mama era și ea tensionată. N-am înțeles niciodată de ce nu m-a apărat”

Cu ochii în lacrimi, concurenta și-a deschis inima și a făcut mărturisiri emoționante. Apoi a vrut să arate că poate să reușească în viață.

A plecat de acasă și a luptat, iar astăzi a venit la „Chefi la cuțite” pentru a-și demonstra că poate reuși.

„N-ai cum, frate, n-ai cum”, a fost reacția plină de fericire a concurentei atunci când a primit votul chefilor.

Bontea se joacă amuzat cu mămăliga! Iuliu e doar un copil, dar a convins juriul „Chefi la cuțite” cu un preparat românes... Chef Sorin Bontea a sărit la bătaie, chiar la „Chefi la cuțite”! Imaginile au lăsat fanii fără cuvinte!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x