Antena Căutare

Mădălina Busuioc este în echipa lui chef Sorin Bontea: "Ai ceva talent". Cine este concurenta din echipa argintie

Mădălina Busuioc are 29 de ani şi trăieşte o frumoasă poveste de dragoste. Pe soţul ei l-a cunoscut în liceu, însă cununia civilă au făcut-o când aveau 20 de ani.

Mădălina Busuioc are 29 de ani şi trăieşte o frumoasă poveste de dragoste. Pe soţul ei l-a cunoscut în liceu, însă cununia civilă au făcut-o când aveau 20 de ani.

"Soţul meu este cel mai minunat om. Este bărbatul bun la toate, este sprijinul meu moral. Am trecut prin multe cumpene şi neajunsuri la început. Am trăit momente foarte grele pe care nu le ştia nimeni, însă împreună am trecut peste toate. În primăvara lui 2008 ne-am căsătorit religios, un moment foarte important şi magic în viaţa noastră, unde i-am avut pe toţi cei dragi alături de noi.

Un an mai târziu am rămas însărcinată iar viaţa noastră urma să se schimbe. Data de 15 ianuarie 2010 a fost cea mai fericita zi din viaţa mea, ziua în care s-a născut fetiţa mea. Ea este cea mai mare bucurie şi mândrie a noastră, ea ne bucură vaiaţa zi de zi de când a venit pe lume. Pentru ea ne-am schimbat mult şi am început să vedem lucrurile mai frumoase şi să ne gândim la un viitor mai bun pentru ea. Până atunci nu am ştiut cum este să te simţi cu adevărat împlinit."

Satisfacţiile pe care i le oferă bucătăria sunt nepreţuite: "Aş vrea să fac totul perfect"

"Participarea mea la emisiunea "Chefi la cuţite" reprezintă pentru mine o provocare, şi cu siguranţă îmi va da şansa de a învăţa cât mai multe de la cei trei chefi, pe care îi admir şi îi respect, dar mai ales am şansa să văd cum este să concurezi cu cineva "la cuţite". M-am înscris la concurs la îndemnul prietenilor şi mai ales al colegilor şi îmi doresc foarte mult să nu-i dezamăgesc, deoarece ei au foarte mare încredere în mine", .

Din cauza oboselii şi a emoţiilor, Mădălina a fost la un pas să clacheze, dar totul a ieşit foarte bine până la final

"Mi-a fost foarte greu să accept criticile pentru că ştiam că au dreptate. Nu aveam dreptul la replică"

Chef Dumitrescu: "Dacă ştiam cine eşti şi poate înţelegeam mai bine ... poate ţi-aş fi dat un cuţit"

Chef Bontea: "Mădălina, ai ceva talent. Raţa este gătită bine, dar nu o mai acoperi cu sos. Dacă vei nimeri în echipa mea şi vei merge mai departe, asemenea greşeli eu nu le accept. "

Chef Scărlătescu: "Am crezut că eşti un amator. Mai exact o amatoare şi atunci ţi-am dat o şansă. Dacă ştiam că eşti profesionistă..."

Vezi aici reţeta Mădălinei: Piept de raţă cu orez negru!

Chef Florin are un atu! Ardelean. Daniel Ardelean: "Am crescut pe cântarul de bucătărie…de acolo cu bucătăria"... Cătălina, Cenuşăreasa din echipa lui chef Scărlătescu: "Mi-aţi făcut cea mai fericită zi"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x