Când spui salată de boeuf te gândești la gustul copilăriei, la platourile tradiționale asezonate cu gărgărițe din gogoșari și măsline. Și muuuultă maioneză! De data asta, „fine daining-ul” a transformat o probă aparent banală într-una de foc!
Iar maioneza făcută la mână a fost greu de realizat, căci degeaba e dorința mare de a o face gustoasă, dacă se taie între timp din cauza unui strop de ulei în plus sau a unui ou fiert prea tare! Cert e că maioneza le-a dat de furcă chiar și celor mai iscusiți concurenți! Și nu puțini au fost cei care au dat greș.
„Sunt foarte dezamăgit de mine!”, a spus un concurent cu lacrimi în ochi și maioneza tăiată în castron.
Din 90 de concurenți, 45 de învingători. Restul - acasă! Trierea a fost drastică, cei mai buni au rămas în cursă!... CONCURS! AloShop pune la bătaie tigaia "REGIS STONE GRIDDLE PAN". Gătește ca un maestru bucătar!...