Antena Căutare

Mâncăruri ciudate, platinguri excepționale și numere de iluzionism în ediția de aseară a emisiunii ,,Chefi la cuțite"

Seara de luni a fost plină de surprize la „Chefi la cuțite”, atât în ceea ce privește farfuriile, cât și invitații. Darius Pleșa trăiește în Anglia, unde este junior sue chef și a venit aseară în fața juraților dornic să demonstreze că are mai multă inspirație ca cei cu care concurează.

Seara de luni a fost plină de surprize la „Chefi la cuțite”, atât în ceea ce privește farfuriile, cât și invitații. Darius Pleșa trăiește în Anglia, unde este junior sue chef și a venit aseară în fața juraților dornic să demonstreze că are mai multă inspirație ca cei cu care concurează.

Preparatul său a fost pe măsura așteptărilor, căci porumbelul afumat cu frunze de ceai a fost suficient de savuros pentru a obține două cuțite spre etapa următoare. Și Ciprian Ciobanu a intrat în concurs cu siguranța că rețetele sale reinterpretate îl vor scoate în evidență, dar a reușit să-l șocheze pe chef Florin Dumitrescu, ce s-a ridicat de la masa juraților refuzând să guste din salata primavera cu viermi de mătase.

Telespectatorii s-au delectat marți seară la „Chefi la cuțite” nu doar cu preparate savuroase, ci și cu momente pe măsură. Cea mai spectaculoasă audiție a fost a lui Ionuț Stoian, magicianul Johannes, care a intrigat restul concurenților la bancul de lucru și a stabilit cea mai originală apariție. Spre norocul celor trei chefi, nu mâncarea a fost cea care a dispărut chiar de sub nasul lor ci o parte din concurent, căci Johannes a decis să respecte tematica primei etape a show-ului și a intrat ,,pe nevăzute”, doar cu jumătate de corp. Iluzionistul a recurs la un număr special pentru a obține permisul către următoarea etapă, fiind primul personaj care a șocat și a încântat juriul în aceeași măsură!

O poveste de viață impresionantă și o farfurie declarată ,,impecabilă” de către pretențioșii jurați au fost ingredientele cu care Daniel Gheorghiu a cucerit inimile chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Savoarea preparatului și platingul minimalist i-au asigurat succesul, iar cele trei cuțite primite l-au făcut să îngenuncheze în lacrimi în fața mesei de jurizare: ,,tartarul tău este perfect, ești incredibil!”, declara chef Florin.

Bucătari profesioniști sau amatori, o rivalitate între tată și fiu la bancul de lucru, dar și un foodblogger venit din China pentru a demonstra că preparatele exotice sunt demne de etapa următoare a concursului, toate îi așteaptă pe telespectatorii Antena 1 în această seară de la ora 20:00, într-o nouă ediție „Chefi la cuțite!

Credeați că-i glumă?! În pauzele de filmări, chef Scărlătescu s-a ”scăpat” la declarații pentru Gina Pistol: "Nu ma... Cea mai grea parte din însurătoarea lui Scărlătescu! Gina Pistol și chef Cătălin pregătesc dansul mirilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x