Chefi la cuțite

Sezon Special | PREMIERA 30 aprilie | 20.00

Maria Burlacu, finalistă "Chefi la cuțite", are o poveste de viață inedită: "La 19 ani vindeam prăjituri, trebuia să mă întrețin"

 

A ajuns în finală și se mândrește că, de acum, pentru ea chef Maria Burlacu s-a transformat în chef Maria, finalistă la "Chefi la Cuțite". Bucătar chef în București, Maria a avut o mare dorință atunci când s-a înscris în sezonul 6.

 Încă de când a venit la degustările pe nevăzute, Maria și-a dorit să fie singura femeie din acest sezon care ajunge cât mai departe în competiție, pentru a avea ocazia să se lupte doar cu bărbați.

Și a ajuns! A devenit finalistă în echipa galbenă a lui Chef Scărlătescu și a dat totul în marea finală. Maria Burlacu are, însă, o poveste de viață inedită.

 "La 19 ani vindeam prăjituri, trebuia să mă întrețin", mărturisește Maria, care a fost invitata lui Mihai Morar la emisiunea "Răi da buni", de la Antena Stars.

 


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite sezonul 6 se văd exclusiv pe AntenaPlay // smartTV smartphone, tabletă sau computer >>> Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe