Antena Căutare

Marius Bogin a venit pentru a treia oară la „Chefi la Cuţite”. Motivul emoționant pentru care vrea neaparat să câștige

Marius Bogin a venit pentru cea de-a treia oară la „Chefi la Cuţite”. Concurentul a prezentat de fiecare dată cu un preparat tradiţional românesc şi a reuşit să treacă de prima rundă. Vom vedea dacă şi de data aceasta a impresionat chefii şi a primit cuţitul pentru bootcamp.

Marius Bogin a venit pentru cea de-a treia oară la „Chefi la Cuţite”. Concurentul a prezentat de fiecare dată cu un preparat tradiţional românesc şi a reuşit să treacă de prima rundă. Vom vedea dacă şi de data aceasta a impresionat chefii şi a primit cuţitul pentru bootcamp.

De data aceasta, Marius Bogin a gătit stomac de miel umplut.

„Vreau să câştig finala în echipa lui chef Scărlătescu”, a mărturisit concurentul din Sebeș, în vârstă de 45 de ani.

„Sunt realizat ca și familie, ca și om. Am doi copii. Fata a făcut 18 ani, iar fiul meu, Bogdan, 15 ani”, a mai spus el.

Marius Bogin a adăugat că are șanse să câștige premiul cel mare în acest sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”. „Sunt prea determinat”, a precizat concurentul.

Bogin și-a deschis sufletul la „Chefi la cuțite”, dezvăluind că participă pentru a reuși să facă o cramă pentru fiica lui, care suferă de o boală din cauza căreia uneori este marginalizată.

„Lucrez acasă la o cramă pentru fiica mea și tot îi dăruiesc ei. Cel mai dificil moment a fost când am aflat că fata mea e bolnavă. La un an, fetița mea trebuia să meargă cum fac toți copiii. Ne-au spus medicii că nu se poate recupera 100%. Merge șchiopătând. Nu poate urca și coborî scări, nu se poate spăla singură...”, a spus Marius Bogin.

El a adăugat că fiica lui, din cauza bolii de care suferă, a fost marginalizată.

„O dată la două-trei săptămâni se închide în camera ei și stă și plânge. Pentru asta și lupt – să termin acea cramă pentru ea, la care lucrez de un an, că nu îmi ajung banii”, a povestit concurentul.

Apariție excentrică la „Chefi la cuțite”! Drag queen-ul Yannis, faţă în faţă cu chefii: „Sunt exagerarea femeii"... „Chefi la cuțite”, sezonul 6, ediția 5. Apariții excentrice, dar și emoționante, o luptă acerbă și clipe de groază...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x