Antena Căutare

„M-au botezat acasă, în mașina de spălat. La 15 ani m-am blocat în lada frigorifică”! Alina i-a făcut pe toți să râdă cu poveștile ei de viață!

Și iată că a venit momentul ca prima concurentă să intre în arena „Chefi la cuțite”!

Și iată că a venit momentul ca prima concurentă să intre în arena „Chefi la cuțite”!

Este vorba despre Alina Ștăriță, are 28 de ani și este educatoare. Când era mică spune că era un copil plin de energie, care vorbea întruna!

„Pot să mă laud că am fost botezată în mașina de spălat, în interiorul casei noastre. Era octombrie și era frig afară, așa că m-au botezat acasă”, a povestit aceasta amuzată.

Gătește cu drag pentru iubitul său, dar primul contact cu băcătăria l-a avut la 15 ani, când a început să muncească în bucătărie pentru a câștiga bani.

De data aceasta a venit la „Chefi la cuțite” cu o rețetă de saganaki cu creveți, în speranța că îi va impresiona pe cei trei jurați.

După multe emoții, concurenta a primit verdictul: a mers mai departe!

De la incertitudine la siguranță!

Cea de-a două concurentă din această seară a indus juriul în eroare cu preparatul său.

O cheamă Nadia Angela Socol, are 29 de ani și spune că momentan studiază piața, pentru a putea decide cu ce se va ocupa în viitor.

„Eu zic să vă rugați la Arsenie Boca atunci când gustați”, a spus aceasta plină de emoții.

„Încă mă gândesc ce m-a adus pe mine aici, la emisiunea asta”, a spus aceasta sinceră. Totuși, acum e clar: după ce a primit șorțul este evident că e timpul să gătească!

A început bătălia! Cei trei jurați de temut au deschis porțile iadului culinar la „Chefi la cuțite”!... „Eu zic să vă rugați la Arsenie Boca atunci când gustați”! Nadia i-a pus pe jar pe cei trei chefi! Deznodământul?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x