Live acumChefi la Cutite (r)
Prime Time 20:30Animatie: O poveste incalcita

VIDEO/ Mesajul emoționant al lui Alexandru Comerzan, câştigătorul sezonului 7 de la Chefi la cuţite: „Parcă mai retraiesc încă o dată finala!"

Cuțitul de aur al lui Scărlătescu, Alexandru Comerzan, a câștigat sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite! Învingătorul a transmis un mesaj plin de emoţie şi pentru Xtra Night Show.

Alexandru Comerzan

„Salutare tuturor de la Chișinău! Vreau în primul rând să-i salut pe toți cei din echipa mov, echipa albastră și echipa verde. Pentru mine, experiența de la Chefi la cuțite a însemnat foarte multe emoții care, cred că altfel nu aș fi avut posibilitatea să le trăiesc. A fost foarte wow, foarte intens”, au fost cuvintele câștigătorului celui de-al șaptelea sezon Chefi la cuțite.

Acesta îi datorează totul soției lui, care l-a susținut că care a crezut în el, pentru că datorită ei a câștigat. Aceasta a fost cea care l-a înscris la concurs și la îndemnat să-și trăiacă visul.

În timpul transmisiunii în platoul de la Xtra Night Show, Alex Comerzan a fost plin de emoție: „Parcă retrăiesc încă o dată finala!”

Video