Antena Căutare

VIDEO/ Mesajul emoționant al lui Alexandru Comerzan, câştigătorul sezonului 7 de la Chefi la cuţite: „Parcă mai retraiesc încă o dată finala!"

Cuțitul de aur al lui Scărlătescu, Alexandru Comerzan, a câștigat sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite! Învingătorul a transmis un mesaj plin de emoţie şi pentru Xtra Night Show.

VIDEO/ Mesajul emoționant al lui Alexandru Comerzan, câştigătorul sezonului 7 de la Chefi la cuţite: „Parcă mai retraiesc încă o dată finala!" Galerie
Alexandru Comerzan

„Salutare tuturor de la Chișinău! Vreau în primul rând să-i salut pe toți cei din echipa mov, echipa albastră și echipa verde. Pentru mine, experiența de la Chefi la cuțite a însemnat foarte multe emoții care, cred că altfel nu aș fi avut posibilitatea să le trăiesc. A fost foarte wow, foarte intens”, au fost cuvintele câștigătorului celui de-al șaptelea sezon Chefi la cuțite.

Acesta îi datorează totul soției lui, care l-a susținut că care a crezut în el, pentru că datorită ei a câștigat. Aceasta a fost cea care l-a înscris la concurs și la îndemnat să-și trăiacă visul.

În timpul transmisiunii în platoul de la Xtra Night Show, Alex Comerzan a fost plin de emoție: „Parcă retrăiesc încă o dată finala!”

După ce a câștigat finala Chefi la cuțite, Alexandru Comerzan a făcut dezvăluiri neașteptate despre Scărlătescu! Ce a mă... Alex Popa a anunțat ce surpriză pregătește, după experiența de la Chefi la cuțite! „A început deja să prindă contur”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x