Antena Căutare

Miracolul care l-a salvat pe cheful cu inimă de rocker! Machete de la ”Chefi la cuțite” a văzut moartea cu ochii: ”Medicul mi-a spus că pot să îndoi piciorul doar 40%”

Machete de la ”Chefi la cuțite” a povestit la emisiunea ”Agenția Vip”, de la Antena Stars, cea mai grea experiență din viața lui.

Machete de la ”Chefi la cuțite” a povestit la emisiunea ”Agenția Vip”, de la Antena Stars, cea mai grea experiență din viața lui.

Unul dintre cei mai îndrăgiți concurenţi din sezonul al treilea, Machete are mai multe pasiuni, pe lângă bucătărie. Este motociclist înnăscut, iar rock-ul îi ”curge” prin vene. Pe numele lui real, Adrian, este pasionat de motoare şi de muzică rock. Fostul concurent a făcut parte şi dintr-o trupă, Hazard.

Ei bine, una dintre pasiunile sale a fost pe punctul de a-i lua viața, într-un accident de motocicletă care l-a marcat pe Machete.

Alina-Sandra Cucu a avut parte de un super curs de gătit cu Chef Florin Dumitrescu! A ieșit spectacol în bucătărie!... Florin Dumitrescu a găsit cea mai tare metodă de a se răzbuna! Scărlătescu va înnebuni când va vedea asta!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x