Live acumMireasa
Prime Time 20:00Observator Sport

Mirela Banias, fosta concurentă de la "Insula iubirii", a venit cu tatăl ei la Chefi la cuţite! "Am fost închisă mai bine de patru ani pentru fraudă"

Mirela Banias, fosta concurentă de la "Insula iubirii", şi tatăl ei, au venit să-şi demonstreze talentul în bucătărie la Chefi la cuţite! Tânăra şi-a testat iubirea cu Ionuț Gojman, a trecut prin adevărate clipe de coșmar, după ce în urmă cu mai mulţi ani a fost închisă pentru fraudă bancară

Mirela Banias, fosta concurentă de la "Insula iubirii", şi tatăl ei, au venit să-şi demonstreze talentul în bucătărie la Chefi la cuţite! Tânăra şi-a testat iubirea cu Ionuț Gojman, a trecut prin adevărate clipe de coșmar, după ce în urmă cu mai mulţi ani a fost închisă pentru fraudă bancară.

Povestea de viață a Mirelei este cutremurătoare și pare desprinsă din filme!

Mirela și-a ajutata soțul furând din banca la care lucra 100 de mii de euro. Acesta a fugit cu banii și nu s-a mai întors. Ea, în schimb, a trăit coșmarul vieții ei stând închisă timp de patru ani și jumătate în închisoare.

Era căsătorită cu bărbatul respectiv de zece ani și au hotărât să divorțeze după tot ce s-a întâmplat. Ajuns la judecătorie, bărbatul i-a spus Mirelei că el a avut pe tot parcursul mariajului lor o relație de 11 ani în paralel.

Cei doi au adus în fața Chefilor două preparate surpriză! Află despre ce este vorba în clipul de mai jos!


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezonul 7 se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://antenaplay.ro/chefi-la-cutite-sezonul-7. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro