Antena Căutare

Mirela Banias, fosta concurentă de la "Insula iubirii", a venit cu tatăl ei la Chefi la cuţite! "Am fost închisă mai bine de patru ani pentru fraudă"

Mirela Banias, fosta concurentă de la "Insula iubirii", şi tatăl ei, au venit să-şi demonstreze talentul în bucătărie la Chefi la cuţite! Tânăra şi-a testat iubirea cu Ionuț Gojman, a trecut prin adevărate clipe de coșmar, după ce în urmă cu mai mulţi ani a fost închisă pentru fraudă bancară

Mirela Banias, fosta concurentă de la "Insula iubirii", şi tatăl ei, au venit să-şi demonstreze talentul în bucătărie la Chefi la cuţite! Tânăra şi-a testat iubirea cu Ionuț Gojman, a trecut prin adevărate clipe de coșmar, după ce în urmă cu mai mulţi ani a fost închisă pentru fraudă bancară.

Povestea de viață a Mirelei este cutremurătoare și pare desprinsă din filme!

Mirela și-a ajutata soțul furând din banca la care lucra 100 de mii de euro. Acesta a fugit cu banii și nu s-a mai întors. Ea, în schimb, a trăit coșmarul vieții ei stând închisă timp de patru ani și jumătate în închisoare.

Era căsătorită cu bărbatul respectiv de zece ani și au hotărât să divorțeze după tot ce s-a întâmplat. Ajuns la judecătorie, bărbatul i-a spus Mirelei că el a avut pe tot parcursul mariajului lor o relație de 11 ani în paralel.

Cei doi au adus în fața Chefilor două preparate surpriză! Află despre ce este vorba în clipul de mai jos!

Bobby a revenit pentru a treia oară la Chefi la cuţite! "În ultimele luni am făcut numai gustărici ca să pot ajunge... Eroi ai propriilor vieți, cu trăiri la limita credibilității și peparate de excepție în a 14-a ediție de la Chefi la cuț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x