Antena Căutare

Mohamed aduce în concurs arome arăbești și o poveste de viață emoționantă! Sirianul românizat a pregătit un cotlet de berbecuț ca la el acasă!

Al Hamoui Mohamed a venit la „Chefi la cuțite” cu intenția de a surprinde chefii cu talentul său culinar. Este sirian, dar trăiește în România de șapte ani.

Al Hamoui Mohamed a venit la „Chefi la cuțite” cu intenția de a surprinde chefii cu talentul său culinar. Este sirian, dar trăiește în România de șapte ani.

Are o familie mare, care a rămas în Damasc. Acum, tânărul se pregătește să devină tătic.

Pentru degustarea chefilor, concurentul a decis să pregătească un cotlet de berbecuț și un humus. Cu multă grijă și răbdare, arabul a pregătit carnea și humusul, sperând să impresioneze.

A studiat arheologia în Siria, apoi a venit aici cu bursă. A fost nevoit să muncească, așa că a renunțat la studii.

Între timp, pasiunea pentru gătit s-a transformat în meserie.

„Pentru mine, bucătăria este ca un fel de casă”

Timid și plin de emoție, concurentul a așteptat cu sufletul la gură deznodământul! Și se pare că acesta nu a fost unul tocmai fericit, căci Mohamed nu merge mai departe în concurs.

Uite aici rețeta de cotlet de berbecuț!

Apreciată de chefi, Cătălina a reușit în sfârșit să își facă mândră mama! Copilul cu suflet de aur din bucătăria „Chefi ... „N-am părinți. Am venit în acest concurs ca să mă autodepășesc”! La doar 22 ani, Mircea i-a făcut pe toți să plângă cu m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x