Live acumMireasa
Prime Time 20:00Observator Sport

Momente sfâșietoare la Chefi la cuțite! Elena concurează pentru nepotul ei, aflat în scaun cu rotile! "Din păcate, de la 14 ani nu poate merge"

Elena Coste are 66 de ani şi bucătar de sezon! Doamna a avut parte de o surpriză atunci când a fost înscrisă la Chefi la cuţite, chiar de nepotul ei! Din pacate acesta are probleme mari de sănătate şi la vârsta de 14 ani nu se poate deplasa!

Elena Coste are 66 de ani şi estebucătar de sezon! Doamna a avut parte de o surpriză atunci când a fost înscrisă la Chefi la cuţite, chiar de nepotul ei! Din pacate acesta are probleme mari de sănătate şi la vârsta de 14 ani nu se poate deplasa!

Nepoțelul ei a convins-o să vină la Chefi la Cuțite: "Mamaie, dar tu ești deșteaptă, trebuie să fii acolo. Eu sunt sigur că tu vei lua cuțitele!"

Elena nu poate vorbi pentru că lacrimile o năpădesc gândindu-se la problemele pe care iubitul său nepot le are. Până în prezent băiatul a suferit opt operații și speră că la un moment dat va putea să ducă o viață normală.

"Sper să iau cuțitele și să îl fac fericit!", spune Elena cu speranță în suflet.

Elena a gătit pentru chefi pulpă de rață cu ananas!


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezonul 7 se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://antenaplay.ro/chefi-la-cutite-sezonul-7. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro