Chefi la cutite

Momentul de fericire de la „Chefi la cuțite”, spulberat de o veste nu tocmai bună! „Am încurcat-o, ce să facem...”

 

Prima probă din această ediție a emisiunii „Chefi la cuțite” a fost o adevărată surpriză pentru cei trei jurați și echipele conduse de ei!

Gina Pistol și-a făcut apariția într-o super costumație mov, cu care a reușit să facă senzație și sa capteze privirile tuturor.

Dar momentul de magie nu a durat mult, fiindcă frumoasa prezentatoare a dezvăluit care este următoarea probă și care sunt ingredientele cu care echipele trebuie să gătească: pulpe de rață, fois gras și piept de rață!

Deși inițial Chef Dumitrescu s-a bucurat când a auzit de fois gras, zâmbetul i-a dispărut de pe față atunci când a aflat cine va degusta: oameni din comuna Șopârlița! Oare îl va mai ajuta talismanul primit de la tatăl său?

Așadar rețetele ultra sofisticate s-ar putea să nu fie pe placul tuturor, deci farfuriile trebuie să fie mai degrabă făcute în stil tradițional, cu mult gust!

 


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite sezonul 6 se văd exclusiv pe AntenaPlay // smartTV smartphone, tabletă sau computer >>> Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>


 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe