Chefi la cutite

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Momentul de fericire de la „Chefi la cuțite”, spulberat de o veste nu tocmai bună! „Am încurcat-o, ce să facem...”

 

Prima probă din această ediție a emisiunii „Chefi la cuțite” a fost o adevărată surpriză pentru cei trei jurați și echipele conduse de ei!

Gina Pistol și-a făcut apariția într-o super costumație mov, cu care a reușit să facă senzație și sa capteze privirile tuturor.

Dar momentul de magie nu a durat mult, fiindcă frumoasa prezentatoare a dezvăluit care este următoarea probă și care sunt ingredientele cu care echipele trebuie să gătească: pulpe de rață, fois gras și piept de rață!

Deși inițial Chef Dumitrescu s-a bucurat când a auzit de fois gras, zâmbetul i-a dispărut de pe față atunci când a aflat cine va degusta: oameni din comuna Șopârlița! Oare îl va mai ajuta talismanul primit de la tatăl său?

Așadar rețetele ultra sofisticate s-ar putea să nu fie pe placul tuturor, deci farfuriile trebuie să fie mai degrabă făcute în stil tradițional, cu mult gust!

 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Urmăreşte ediţiile integrale oricând, pe AntenaPlay. Dacă nu eşti în faţa televizorului, poţi urmări Chefi la cutite LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe