Antena Căutare

Jurații de la Chefi la cuțite au început să se certe când a venit mâncarea! „Bontea e nemâncat din Asia, dar Dumitrescu de ce se bagă în seamă?!”

Nouă bucătari celebri din România s-au transformat în concurenți, în edițiile speciale ale emisiunii Chefi la cuțite! Timpul de pregătire s-a terminat și Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu trebuie acum să deguste farfuriile!

Competiția pentru supremație a adus niște emoții uriașe celor nouă bucătari celebri din România, veniți la Titani la cuțite. Chiar dacă au mulți ani de experiență în arta culinară, nimeni nu a scăpat de acea doză de adrenalină pe care o simt toți concurenții, atunci când se dă startul la gătit!

TITANII SUNT LA CUȚITE ȘI LUPTĂ PENTRU VICTORIE

Nicolai Tand, Gabi Toader, Orlando Zaharia, Stefan Popescu, Antonio Passarelli, Simona Pope, Florin Ivan, Maria Burlacu și Gabriela Pascaru) au intrat în bucătărie și au primit sarcina de-a pregăti o rețetă savuroasă, în doar 60 de minute!

citește și: S-a întors roata, la Titani la cuțite! Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu primesc o misiune specială: „E o idee malefică”

Preparatele trebuie să le reflecte personalitatea și să fie adevărate capodopere culinare, menite să impresioneze pe Chef Florin Dumitrescu, Chef Cătălin Scărlătescu și Chef Sorin Bontea de la emisiunea Chefi la cuțite!

Jurații de la Chefi la cuțite au început să se certe când a venit mâncarea! „Bontea e nemâncat din Asia, dar Dumitrescu de ce se bagă în seamă?!”

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu degustă preparatele celor nouă bucătari, la Chefi la cuțite

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu degustă preparatele celor nouă bucătari, la Chefi la cuțite

Cei nouă bucătari celebri din România au gătit cât de bine au putut, cu ingredientele pe care le-au ales cu grijă din cămara Titani la cuțite.

citește și: Ies scântei în bucătăria Titani la cuțite! Nouă bucătari celebri s-au dezlănțuit, pregătind capodopere culinare

Cele 60 de minute s-au scurs însă extrem de rapid și astfel a venit și momentul mult așteptat pentru cei trei jurați Chefi la cuțite: degustarea!

Farfurie după farfurie, cei trei jurați au avut parte de o surpriză senzațională, căci preparatele chiar au fost niște capodopere culinare! Și nu întâmplător fiecare din ei a luptat să atragă, în echipa lor, pe cei preferați!

Urmărește clipul video de mai sus din ediția specială Titani la cuțite ca să afli mai multe detalii despre bătălia celor trei jurați!

Ies scântei în bucătăria Titani la cuțite! Nouă bucătari celebri s-au dezlănțuit, pregătind capodopere culinare... Râzi cu lacrimi! Ce au ajuns să facă cei trei Chefi, pentru a-și alege echipele! „Eu am rămas șocat”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x