Mugur Pop vine din Ardeal, a muncit o viață ca inginer și s-a retras la țară să crească cai. Nu a mai mâncat carne de ani buni și a venit în fața chefilor cu o rețetă vegetariană

Mugur Pop vine din Ardeal, a muncit o viață ca inginer agricol și s-a retras la țară să crească cai. „Iubesc natura pentru că nu pot altfel, nu sunt altfel!”. Mugur va pregăti o rețetă vegetariană, pentru că nu mai consumă carne de ani buni. La șase ani, făcea deja omletă, în familia lui s-a gătit dintotdeauna.

Mugur Pop vine din Ardeal, a muncit o viață ca inginer agricol și s-a retras la țară să crească cai. „Iubesc natura pentru că nu pot altfel, nu sunt altfel!”. Mugur va pregăti o rețetă vegetariană, pentru că nu mai consumă carne de ani buni. La șase ani, făcea deja omletă, iar în familia lui s-a gătit dintotdeauna.

A venit cu cuțitul lui la el, căci nu îl lasă vreodată acasă. Mai vrea încă unul de la chefi! Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu au fost surprinși de preparatul-poveste și au intuit bine că autorul ei este un vegetarian. Brânza în salvie i-a ademenit pe chefi și chiar au repetat exerciții de dicție pentru a destinde atmosfera!

Tagliatellele cu sfeclă roșie, salvie și brânză de capră au fost cu adevărat bune, dar nu senzaționale!

Ultimele știri