Chefi la cuțite

ÎN CURÂND, UN NOU SEZON!

Munti, câștigătorul "Chefi la cuțite", sezonul 6, se însoară săptămâna viitoare. Ea este logodnica lui, Elena

 
+4 click pentru
galerie

Munti este marele câștigător al sezonului șase "Chefi la cuțite" și a oferit, în exclusivitate, o informație bombă: se însoară săptămâna viitoare! Ea este Elena, logodnica lui, femeia care îl susține necontenit și cea pe care urmează să o ia de nevastă.

El este Mihai Munteanu, alias Munti, concurent în echipa albastră a lui Chef Sorin Bontea, câștigătorul trofeului "Chefi la cuțite", iar ea este femeia din spatele durului Munti. Logodnica învigătorului se numește Elena, pe numele său de alint "Grăsăneasa" și l-a susținut pe Mihai încă de când a decis să se înscrie la preselecții. Munti și Elena au venit împreună la "Xtra Night Show", acolo unde au dat vestea cea mare.

 

Cine este Mihai Munteanu (Munti), câștigătorul "Chefi la cuțite", sezonul 6

Mihai Munteanu, zis și Munti, are 32 de ani, e din București și a ajuns în bucătărie din... greșeală. Nu credea vreodată că se va îndrăgosti iremediabil de această meserie, iar acum nu-și vede viața fără să gătească. 

În urmă cu câțiva ani, Mihai Munteanu a ajuns în Anglia să lucreze la un restaurant, spăla vase. Datorită chefului bucătar a ajuns să gătească.

Povestea lui a început atunci când a ajuns prima dată într-un restaurant, nu ca chef, ci la spălat vase. "A fost ciudat, pentru că spălasem trei oale toată viața mea. Dar m-am descurcat, iar unul dintre bucătarii de acolo mi-a oferit o șansă", povestește Mihai. 

A gătit o Paella valenciana, la degustările pe nevăzute, în semn de omagiu adus celui care l-a inițiat în tainele bucătăriei. S-a arătat în fața chefilor care a fost impresionați de statura sa impunătoare. I-a impresionat, însă, și preparatul? Da, căci a primit trei cuțite! 


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezon special se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/Luarcdv. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI