Live acum
Prime Time 20:00iUmor

N-ai cum să nu râzi! Ruby și Robert, dezastru în bucătărie! „Îmi vine să îți bag un morcov de ăsta în gură”

Ruby și Robert, din echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu, s-au trezit nevoiți să pregătească farfurii în care să pună în valoare cartoful și para. Misiunea a iscat certuri savuroase între cei doi.

Ruby și Robert, din echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu, s-au trezit nevoiți să pregătească farfurii în care să pună în valoare cartoful și para. Misiunea a iscat certuri savuroase între cei doi.

„Cartoful ne-a blocat vreo 20 de minute. Nu știam ce să facem. Am început să luăm de toate – usturoi, ceapă, o mie de brânzeturi. Am luat pește, pui, porc...”, a spus Robert.

După mult timp în care au dezbătut, Ruby și Robert s-au hotărât să facă salată de boeuf și au părut foarte încântați de ideea lor, până când Gina Pistol le-a dat vestea bombă: nu aveau la dispoziție maioneză gata făcută. „Simpaticilor, trebuie să faceți maioneza”, le-a spus ea.

Ori maioneză Ruby și Robert nu au făcut niciodată. Una peste alta, cei doi s-au certat savuros.

„Mamă, boss, nu e în stare să numere ouă”, a izbucnit Robert, după ce iubita lui s-a plâns că i-a încurcat numărătoarea.

„Îmi vine să îți bag un morcov de ăsta în gură”, a izbucnit și Ruby, exasperată de întrebările numeroase ale lui Robert.

Dacă Ruby nu a fost foarte mulțumită de cum i-au ieșit salata de boeuf și pandișpanul, Robert a fost foarte încântat de felul în care i-a ieșit un sos de pere. „O zeamă”, a catalogat Ruby sosul mult lăudat.

Video