Antena Căutare

„Nu cred, nu cred! Du-te mă de aici! Ai vrut să mi-i omori pe ăștia doi”! Surpriză de proporții la „Chefi la cuțite”! Cine crezi că a apărut la emisiune?

Surpriză de proporții la „Chefi la cuțite”! A fost concurentă la „Iadul bucătarilor”, iar acum a venit din nou în fața chefilor.

Surpriză de proporții la „Chefi la cuțite”! A fost concurentă la „Iadul bucătarilor”, iar acum a venit din nou în fața chefilor.

Pe Rebeca Mădaș o știm de la „Hell`s Kitchen”, fiindcă a fost o concurentă extrem de siropoasă. A particpat alături de fiul ei, Paul. Cei doi bucătari nu au reușit să câștige marele premiu, dar au rezistat eroic în bucătăria celor trei jurați.

Acum, Rebeca a venit să convingă din nou cei trei chefi.

„Nu cred, nu cred! Du-te mă de aici! Rebeca! Ai vrut să mi-i omori pe ăștia doi”, au spus Cătălin Scărlătescu și colegii săi în cor.

Și surpriza a fost mare, căci concurenta i-a convins că merită să meargă mai departe!

„Sos țiriachi și cu bostănel”! Petru, bucătarul personal al ambasadorilor îi face pe chefi să râdă cu lacrimi!... „Am muncit și nopți...Și am muncit și zile! Nu sunt dusă, așa sunt eu”! Elisabeta a făcut show la „Chefi la cuțite”!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x