Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Poftiti pe la noi: Poftiti la munca (r)

Chefi la cuțite

SEZONUL 7 | INTEGRAL

FOTO/ Nu o să-ți vină să crezi! Chef Sorin Bontea este de nerecunoscut! Cum arăta chef-ul în tinerețe

Chef Sorin Bontea, juratul emisiunii ”Chefi la cuțite”, în vârstă de 48 de ani, a recunoscut că nu se aștepta să devină bucătar, ci ”director de complex sau șef de unitate”.

Sorin Bontea tânăr

„Când aveam 18 ani nu prea eram lăsat să gândesc. Deşi în adâncul sufletului visam să descopăr bucătăria şi să o trăiesc prin toţi porii, să cunosc culturi gastronomice diferite, să aflu specificul fiecărei ţări, să călătoresc, pe vremea aceea singurul gând pragmatic era să ajung director de complex sau şef de unitate. Cam atât de îngrădite erau visurile unui tânăr“, a afirmat Sorin Bontea, scrie onlinenwes.ro.

Citește și: VIDEO! Se încinge atmosfera la Chefi la cuțite, cu cea mai aprinsă ceartă de până acum. Chef Sorin Bontea și Florin Dumitrescu și-au spus totul

Însă după 1990, faimosul chef a avut ocazia să călătorească și să cunoască lumea de pe un vas de croazieră. Printre clienții care i-au gustat preparatele s-au numărat Madonna și Jon Bon Jovi. Revenit în România, Sorin Bontea a avut ocazia să lucreze la cele mai cunoscute restaurante de lux și a devenit faimos în toată țară odată cu apariția la Masterchef, unde a fost considerat cel mai dur jurat.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezonul 7 se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://antenaplay.ro/chefi-la-cutite-sezonul-7. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube